طراحی چکلیست جامع جهت ارزیابی و بهبود سیستم انبارداری در واحدهای تولیدی (مطالعه موردی: کارخانه صنعتی اهران سازه)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طراحی چکلیست جامع جهت ارزیابی و بهبود سیستم انبارداری در واحدهای تولیدی (مطالعه موردی: کارخانه صنعتی اهران سازه) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی چکلیست جامع جهت ارزیابی و بهبود سیستم انبارداری در واحدهای تولیدی (مطالعه موردی: کارخانه صنعتی اهران سازه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی چکلیست جامع جهت ارزیابی و بهبود سیستم انبارداری در واحدهای تولیدی (مطالعه موردی: کارخانه صنعتی اهران سازه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی چکلیست جامع جهت ارزیابی و بهبود سیستم انبارداری در واحدهای تولیدی (مطالعه موردی: کارخانه صنعتی اهران سازه) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

در هر سیستم تولیدی یا خدماتی، انبار یک بخش کلیدی محسوب می شود. زیرا قسمت اعظمی از سرمایه گذاری ها و مصارف منابع شرکت را تشکیل میدهد و صرفا محفظه ای برای نگهداری کالا نمی باشد. فقدان انبارهای کارآمد و موثر می تواند باعث بروز اشکال در عملکرد مجموعه شود که این امر باعث از دست دادن سهم بازار و بازماندن از عرصه رقابت می شود. هدف از این تحقیق، سنجش میزان مطلوبیت و اصولی بودن سیستم انبارداری و مدیریت موجودی در کارخانجات صنعتی جهت شناسایی انطباق ها و عدم انطباق ها، می باشد. لذا در کارخانه مورد مطالعه، به وسیله ارایه چک لیستی مطابق با ساختار سازمان، این هدف مورد ارزیابی قرار گرفت. بدین منظور ۷۱ عامل مهم شناسایی شده، در شش حوزه ی اصلی موجودی، چیدمان، ایمنی، ساختمان، شرایط محیطی و آموزش- اتوماسیون قرار گرفتند. سپس با جمع آوری اطلاعات چک لیست و به کارگیری فرآیند تحلیل سلسله مراتبی و با استفاده از نظر خبرگان حوزه های شناسایی شده، اعتبارسنجی شدند و درجه اهمیت هر حوزه مشخص گردید. در نهایت طبق بازدیدهای میدانی انجام گرفته، وضعیت فعلی در هر یک از حوزه ها شناسایی شد و مورد تحلیل قرار گرفت. با توجه به میزان اهمیت های محاسبه شده، پیشنهاداتی اصولی جهت بهبود وضعیت فعلی سازمان در هر حوزه، داده شده است. نتایج حاصل از این تحقیق بر این اصل استوار است که جهت پیادهسازی یک سیستم اصولی برای انبارداری، مهمترین مسیله رسیدگی به عوامل مربوط به ثبت، کنترل و برنامه ریزی صحیح موجودی ها می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.