تاثیر مدت زمان تخمیر خرما بر ارزش غذایی ضایعات تقطیری جهت خوراک دام و طیور


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر مدت زمان تخمیر خرما بر ارزش غذایی ضایعات تقطیری جهت خوراک دام و طیور دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر مدت زمان تخمیر خرما بر ارزش غذایی ضایعات تقطیری جهت خوراک دام و طیور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مدت زمان تخمیر خرما بر ارزش غذایی ضایعات تقطیری جهت خوراک دام و طیور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر مدت زمان تخمیر خرما بر ارزش غذایی ضایعات تقطیری جهت خوراک دام و طیور :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

این آزمایش به منظور بررسی مدت زمان تخمیر خرما بر ارزش غذایی ضایعات تقطیری در یک طرح کاملا۰ تصادفی با ۳ تیمار ( ۸ روز تخمیر، ۱۴ روز تخمیر و ۲۰ روز تخمیر) و ۵ تکرار انجام شد. پس از فرآیند تخمیر، برای تیمارهای مختلف عمل تقطیر صورت و ضایعات خرمای تقطیری خشک شده مورد آنالیز قرار گرفتند. نتایج تجزیه داده ها براساس نرم افزار SAS در سطح ۵ درصد نشان داد که ضایعات خرمای تقطیری با مدت زمان ۸ روز تخمیربطورمعنی داربیشترین میزان پروتیین خام را داراست P< 0.05کمترین میزان فیبرخام بطور معنی دار مربوط یعات خرمای تقطیری با ۱۴روزتخمیر است P<0.05 و کمترین میزان خاکستر بطور معنی دار درتیمارضایعات خرمای تقطیری به مدت ۲۰روز تخمیر مشاهده شد باوجود مقادیر قابل توجهی ازموادمغذی درضایعات تقطیری خرما به کاربردن این ضایعات درتهیه خوراک حیوان با ارزش است بنابراین ارزیابی موادخوراکی بخش عمده ای ازتحقیقات تغذیه کاربردی دام و طیور را به خود اختصاص داده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.