تاثیر سطوح مختلف متیونین بر خواص فیزیکی و کیفی تخم بلدرچین ژاپنی در ۱۶ هفتگی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح مختلف متیونین بر خواص فیزیکی و کیفی تخم بلدرچین ژاپنی در ۱۶ هفتگی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح مختلف متیونین بر خواص فیزیکی و کیفی تخم بلدرچین ژاپنی در ۱۶ هفتگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف متیونین بر خواص فیزیکی و کیفی تخم بلدرچین ژاپنی در ۱۶ هفتگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف متیونین بر خواص فیزیکی و کیفی تخم بلدرچین ژاپنی در ۱۶ هفتگی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

بهمنظور بررسی سطوح مختلف متیونین برخی خواص فیزیکی و کیفی تخم بلدرچین از ۱۴۰ پرنده ماده هم سن (۳۶ روزه) درقالب طرح کاملا تصادفی با ۵ تیمار، ۴ تکرار و ۷ قطعه پرنده در هر تکرار، در یک دوره ۹ هفتهای استفاده شد. جیرههای آزمایشی به ترتیب حاوی ۳۵/۴۰،۰/۴۵،۰/۰ ،۵۰/۰ و ۵۵/۰ درصد جیره متیونین بودند. در هفتههای ۹ آزمایش تخمهای تولیدیدر سه روز متوالی بهعنوان نمونه جمعآوری و پس از توزین ازنظر خواص فیزیکی و کیفی (طول، عرض، سطح، حجم، قطرمیانگین هندسی، حالت کروی (کرویت)، واحد هاو، شاخص شکل، وزن مخصوص، درصد پوسته، وزن پوسته و ضخامتپوسته) ارزیابی شدند. نتایج این آزمایش نشان داد که افزودن متیونین به جیره بلدرچین تخمگذار، وزن پوسته، درصد پوسته،ضخامت پوسته، وزن پوسته درواحدسطح تخم بلدرچین را به طور معنیداری تحت تاثیر قرار داد (۰۵/۰<P ،(بطوری که پرندگان تغذیه شده با جیره سطح ۵۰/۰ درصد متیونین نسبت به پرندگان تغذیه شده با جیره سطح ۳۵/۰ درصد متیونین، وزن پوسته، درصد پوسته، ضخامت پوسته، وزن پوسته در واحد سطح کمتری داشتند. همچنین نتایج این تحقیق نشان داد کهافزایش سطح متیونین جیره، واحد هاو تخم بلدرچین به طور معنیداری تحت تاثیر قرار داد (۰۵/۰<P .(بطوری که بیشترین و کمترین واحد هاو به ترتیب مربوط به پرندگان تغذیه شده با جیره حاوی ۵۰/۰ و۳۵/۰ درصد متیونین بود. با توجه به نتایج این تحقیق به نظر میرسد افزایش سطح متیونین تا ۵/۰ درصد جیره باعث بهبود خواص فیزیکی و کیفی تخم در بلدرچین ژاپنی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.