بررسی سینتیک استخراج آنتی اکسیدانها در عصاره متانولی با روشRSM1 سطح پاسخ


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی سینتیک استخراج آنتی اکسیدانها در عصاره متانولی با روشRSM1 سطح پاسخ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی سینتیک استخراج آنتی اکسیدانها در عصاره متانولی با روشRSM1 سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی سینتیک استخراج آنتی اکسیدانها در عصاره متانولی با روشRSM1 سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی سینتیک استخراج آنتی اکسیدانها در عصاره متانولی با روشRSM1 سطح پاسخ :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

در این پژوهش خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی گلبرگ و کاسبرگ گیاه چای ترش در شرایط مختلف عملیاتی تولید شد. خاصیت انتی اکسیدانی عصاره های تولید شده بر حسب میزان مهار رادیکال آزاد DPPH اندازه گیری شد. متغیرهای مستقل مورد بررسی شامل دمای استخراج (۳۰ ،۴۰ و ۵۰ درجه سانتیگراد)، زمان (۱ ،۲ ،۳ و ۴ ساعت) و نسبت ماده جامد به حلال در سه سطح ۵ ،۱۰ و ۱۵ بودند که به روش سطح پاسخ و با طرح باکس بنکن برای بهینه سازی و مطالعات اثر خطی و متقابلشان بر میزان مهار رادیکال آزاد DPPH به کار گرفته شدند. نتایج نشان داد سه متغیر انتخاب شده، بر متغیر پاسخ تاثیر دارند. در شرایط بهینه، درصد مهار رادیکال آزاد DPPH ،برای عصارههای آبی به نسبت عصارههای متانولی مطلوبتر بود. این شرایط برای روش عصاره آبی شامل زمان ۷۸/۲ ساعت، دمای ۶۷/۷۸ درجه سانتیگراد و نسبت ماده جامد به حلال ۸۹/۱۳ میباشد. شرایط بهینه برای عصاره متانولی شامل زمان ۸۵/۲ ساعت، دمای ۵۰ درجه سانتیگراد و نسبت ماده جامد به حلال ۱۵ و مقدار عددی مهارکنندگی رادیکال آزاد DPPH ،۶۳/۹۷ میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.