بررسی خواص آنتی اکسیدانتی نانوامولسیون صمغ زدو و آویشن شیرازی (multiflora Zataria )در خارج از سلول
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی خواص آنتی اکسیدانتی نانوامولسیون صمغ زدو و آویشن شیرازی (multiflora Zataria )در خارج از سلول دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی خواص آنتی اکسیدانتی نانوامولسیون صمغ زدو و آویشن شیرازی (multiflora Zataria )در خارج از سلول کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص آنتی اکسیدانتی نانوامولسیون صمغ زدو و آویشن شیرازی (multiflora Zataria )در خارج از سلول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی خواص آنتی اکسیدانتی نانوامولسیون صمغ زدو و آویشن شیرازی (multiflora Zataria )در خارج از سلول :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
با توجه به اثرات زیان بار رادیکال های آزاد بر سلول، می توان ازنانوامولسیون حاوی آنتی اکسیدانت های طبیع ی جهت مهار آن ها اقدام نمود. آویشن شیرازی با محتوای فنلی فراوان نقش مهمی را جهت مهار گونههای فعا ل ایفا میکندآما، فنلها ترکیبات بسیار فراری بوده و کپسوله کردن این ترکیبات جهت حفظ پایداریشان امری ضروری به نظر میرسد. از جمله مواد مورد استفاده در کپسوله کردن آنتیاکسیدانتها، صمغ زدو (گروهی از پلیساکاریدها ) میباشد. در این تحقی ق نانوامولس یون های ۱ %صمغ زدو، صمغ زدو/اسانس آویشن، صمغ زدو/عرق آویشن، صمغ زدو/عصاره آبی آویشن، تهی ه سپس روش فول ین-س یوکالتو جهت تعیین محتوای فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانتی با مهار رادیکال های ABTS ،DPPH ،مها رادیکال نیتریک اکسید، پراکسید هیدروژنبررسی شد. نتایج نشان دادند که: نانوامولسیون صمغ زدو/اسانس آویشن با بیشترین محتوای فنل (۲۰±۸۸ (و IC50ها ی ۵/ ۱±۳۲، ۳±۴۴ ، ۴±۸۰ ،۵±۷۰ ،به ترتیب بیشترین خاصیت مهار رادیکال های ABTS ،DPPH ،مها رادیکال نیتریک-اکسید،پراکسید هیدروژن را از خود نشان داده، پس می توان از این نانوامولسیونهای طبیعی جهت مهار رادیکال ها استفاده کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.