ارزیابی مدل۵.۴ DSSAT در شبیهسازی رشد، عملکرد و مراحل فنولوژی پنبه در شرایط مدیریت های مختلف تخصیص آب در مزرعه (مطالعه موردی: شهرستان بیرجند)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی مدل۵.۴ DSSAT در شبیهسازی رشد، عملکرد و مراحل فنولوژی پنبه در شرایط مدیریت های مختلف تخصیص آب در مزرعه (مطالعه موردی: شهرستان بیرجند) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی مدل۵.۴ DSSAT در شبیهسازی رشد، عملکرد و مراحل فنولوژی پنبه در شرایط مدیریت های مختلف تخصیص آب در مزرعه (مطالعه موردی: شهرستان بیرجند)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی مدل۵.۴ DSSAT در شبیهسازی رشد، عملکرد و مراحل فنولوژی پنبه در شرایط مدیریت های مختلف تخصیص آب در مزرعه (مطالعه موردی: شهرستان بیرجند)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی مدل۵.۴ DSSAT در شبیهسازی رشد، عملکرد و مراحل فنولوژی پنبه در شرایط مدیریت های مختلف تخصیص آب در مزرعه (مطالعه موردی: شهرستان بیرجند) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

تحقیقات مزرعه ای که برای تعیین راهکارهای بهینه به زراعی و به نژادی انجام می شوند، علاوه بر هزینه بر بودن، زمان بر نیز می باشند .مدل های شبیهسازی رشد که جایگزین مناسبی برای کاهش هزینه و مدت زمان انجام اینگونه تحقیقات مزرعه ای محسوب میشوند،اثرات پیچیده عواملی مانند آب و هوا، خصوصیات خاک، و فاکتورهای مدیریتی را بر عملکرد گیاه در نظر می گیرند . یکی از کاراترینمدل های شبیه سازی رشد پنبه، مدل ۵.DSSAT4 می باشد که بایستی قبل از استفاده برای یک منطقه، مورد ارزیابی (واسنجی وصحت سنجی ) قرار گیرد. بنابراین، این تحقیق با هدف ارزیابی توانایی مدل ۵.۴ DSSAT در شبیه سازی رشد و نمو، عملکرد و مراحلفنولوژیکی پنبه (رقم ورامین) برای شرایط آب و هوایی شهرستان بیرجند صورت گرفت. در این مطالعه از دادههای آزمایشی که در مزرعه دانشکده کشاورزی بیرجند در سال زراعی ۸۹ طراحی و اجرا گردید استفاده شد. با استفاده از نتایج این آزمایش، مدل واسنجی و صحتسنجی گردید . نتایج مرحله صحت سنجی نشان داد که بیشترین و کمترین خطای مدل در مرحلهی صحت سنجی به ترتیب مربوط بهشبیه سازی عملکرد وش (حدود ۷/۹ درصد ) و شبیه سازی مراحل فیزیولوژی (حدود ۵/۱ درصد) میباشد و به طور کلی نتیجه گرفتهشد که مدل توانایی بالایی در شبیهسازی رشد و نمو، مراحل فنولوژیکی و عملکرد پنبه برای شرایط آب و هوایی بیرجند دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.