ارزیابی تاثیر تنش کمآبی و محلولپاشی کیتوزان بر ویژگیهای کیفی گیاه دارویی سیاهدانه(.L sativa Nigella)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تاثیر تنش کمآبی و محلولپاشی کیتوزان بر ویژگیهای کیفی گیاه دارویی سیاهدانه(.L sativa Nigella) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تاثیر تنش کمآبی و محلولپاشی کیتوزان بر ویژگیهای کیفی گیاه دارویی سیاهدانه(.L sativa Nigella)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تاثیر تنش کمآبی و محلولپاشی کیتوزان بر ویژگیهای کیفی گیاه دارویی سیاهدانه(.L sativa Nigella)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تاثیر تنش کمآبی و محلولپاشی کیتوزان بر ویژگیهای کیفی گیاه دارویی سیاهدانه(.L sativa Nigella) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

به منظور ارزیابی اکوفیزیولوژیک تاثیر تنش کمآبی و محلولپاشی کیتوزان بر ویژگیهای کیفی گیاه دارویی سیاهدانه (.L sativa Nigella(آزمایشی در سال زراعی ۹۴-۹۵ در مزرعه تحقیقات دانشگاه گنبد کاووس و در قالب طرح پایه بلوکهای تصادفی با سه تکرار انجام شد. تیمارهای مورد بررسی شامل آبیاری پس از ۷۰ میلیمتر تبخیر از تشتک تبخیر کلاس A) شاهد)، آبیاری پس از ۹۰ میلیمتر تبخیر از سطح تشتک کلاس A) تنش خفیف) و آبیاری پس از ۱۱۰ میلیمتر تبخیر از تشتک تبخیر کلاس A) تنش متوسط) و آبیاری پس از ۱۳۰ میلیمتر تبخیراز تشتک تبخیر (تنش شدید)که از مرحله استقرار گیاه اعمال گردید. تیمار محلولپاشی کیتوزان در سه سطح صفر (محلولپاشی با آب به عنوان تیمار شاهد)، محلولپاشی به میزان ۱۲۵ میلیگرم در لیتر (طی سه مرحله ۸-۶ برگی، ۳۰ روز پس از کاشت و قبل از گلدهی) ومحلولپاشی به میزان ۲۵۰ میلیگرم در لیتر (طی سه مرحله ۸-۶ برگی، ۳۰ روز پس از کاشت و قبل از گلدهی) انجام شد. نتایج بدست آمده در این تحقیق نشان داد که تیمار آبیاری بر روی پرولین، کلرفیل a ،کلروفیلb ،کلروفیل کل در سطح یک درصد و تیمار کیتوزان و تیمار آبیاری در صفت عملکرد اسانس و عملکرد دانه در سطح پنج درصد معنیدار بود. نتایج نشان داد که با تاخیر در دور آبیاری و ایجاد تنش در گیاه دارویی سیاهدانه باعث کاهش میزان صفات مورد بررسی شد. همچنین با افزایش میزان مصرف کیتوزان باعث افزایش عملکرد اسانس و عملکرد دانه شد. در نتیجه با مصرف بیشتر کیتوزان و فاصله دور آبیاری کم باعث افزایش صفات کیفی مورد بررسی و عملکرد دانه گیاه دارویی سیاه دانه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.