روش های کاهش چربی در فراورده های گوشتی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 روش های کاهش چربی در فراورده های گوشتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد روش های کاهش چربی در فراورده های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی روش های کاهش چربی در فراورده های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن روش های کاهش چربی در فراورده های گوشتی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

ارتباط میزان چربی برنامه ی غذایی و بیماری های قلبی و عروقی، دیابت، سرطان و چاقی منجر به افزایش تقاضا برای مواد غذایی کم چربی گردیده است. همچنین به دلیل افزایش تقاضا برای غذاهای کم چرب، کاهش میزان چربی فراورده های گوشتی یکی از ضروریات است. تحقیقات نشان می دهد که یکی از روش های کاهش چربی، اصلاح نژاد دام از طریق انتخاب ژنتیکی برای صفات ویژه است. تغییر رژیم نشخوارکنندگان با علوفه و حبوبات باعث تغییر درصد چربی بافت خوراکی و تغییرات کمی در نمودار اسید چرب می شود. در نتیجه میزان متفاوت چربی در رژیم غذایی, ترکیب لاشه از نظر ساختمانی و ویژگی های فرایندی محصول را تحت تاثیر قرار میدهد. همچنین کاهش چربی بر پایه ی افزایش درصد گوشت کم چربی و افزودن آب برای جایگزینی چربی راهکار دیگری جهت کاهش چربی در رژیم غذایی است. نتایج نشان میدهد که با استفاده از استخراج فوق بحرانی نیز مقدار کلسترول را تا %۷۵ و مقدار چربی فراورده های گوشتی را بیش از %۹۰ کاهش دهند. همچنین مشخص شده که استفاده از جایگزین های چربی و چربی های تقلیدی باعث ایجاد حجم و احساس طعمی مشابه چربی میشوند، ولی کالری کمتری تولید می کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.