بررسی عوامل موثر بر مدیریت کاهش ضایعات در مرغداری های گوشتی شهرستان سربیشه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی عوامل موثر بر مدیریت کاهش ضایعات در مرغداری های گوشتی شهرستان سربیشه دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی عوامل موثر بر مدیریت کاهش ضایعات در مرغداری های گوشتی شهرستان سربیشه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل موثر بر مدیریت کاهش ضایعات در مرغداری های گوشتی شهرستان سربیشه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی عوامل موثر بر مدیریت کاهش ضایعات در مرغداری های گوشتی شهرستان سربیشه :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
صنعت مرغداری در دنیا یک صنعت بزرگ و سودآور است و در ایران نیز از سرمایه برترین قطب های اقتصاد است، ولی درصد ضایعات و تلفات در آن بسیار بالاست. مقایسه سالانه عملکرد مرغداری های گوشتی سراسر کشور حاکی از آن است که اختلاف بین کاراترین و ناکاراترین استانها به لحاظ عملکرد تولید مرغ گوشتی که در واقع بیانگر دامنه نوسان هزینه های نسبی تولید مرغ در مناطق مختلف است، از ۱۲درصد در سال ۱۳۷۳ به حدود ۱۶ درصد در سال ۷۵ و بیش از ۳۵درصد در سال ۱۳۸۰ افزایش یافته است(محمدی نژاد، .۲۴ :۱۳۸۷ )این پژوهش با هدف تعیین عوامل موثر برمدیریت کاهش ضایعات مرغداری های گوشتی شهرستان سربیشه صورت گرفته است . روش تحقیق این پژوهش بطریق پیمایشی می باشد. داده های مورد استفاده در این تحقیق با ارایه پرسشنامه به مخاطبان ، بدست آمد. جمعیت مورد مطالعه ، شامل کلیه مدیران واحدهای مرغداری های گوشتی شهرستان سربیشه که بر اساس آمارهای سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی در سال ۹۲ تعداد ۸۴ واحد مرغداری گزارش شده، می باشد . در این تحقیق حجم نمونه بر اساس جدول مورگان تعداد ۷۱ نفر تعیین که به صورت کاملا تصادفی از بین جامعه هدف مورد مطالعه انتخاب شده اند. اطلاعات حاصل از پرسشنامه های مزبور توسط نرم افزارspss نسخه ۱۸ تحلیل شد .نتایج حاصل از یافته های این پژوهش نیز نشان داد که مولفه های فنی الف (وجود مسیول فنی در مرغداری )، مولفه های فنی ب (آشنایی با روشهای کنترل سرما زدگی و گرما زدگی در جوجه ها) ، مولفه های فناوری (تناسب صحیح بین میزان جوجه ریزی و ظرفیت سالن) ،مولفه های مدیریتی( برنامه ریزی مدون برای تهیه خوراک جوجه و دارو ) با مدیریت کاهش ضایعات مرغداری های گوشتی شهرستان سربیشه تفاوت و یا رابطه آماری معنی داری دارند .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.