بررسی تاثیر شوری بر خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی Lavedula Officinalis اسطوخودو


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر شوری بر خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی Lavedula Officinalis اسطوخودو دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر شوری بر خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی Lavedula Officinalis اسطوخودو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر شوری بر خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی Lavedula Officinalis اسطوخودو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر شوری بر خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی Lavedula Officinalis اسطوخودو :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

شوری یکی از مهم ترین تنش های محیطی است که اثرات عمده ای بر خصوصیات فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی گیاهان دارد و هرساله باعث ایجاد خسارات فراوانی در محصولات کشاورزی می گردد. در این تحقیق تحمل به شوری در گیاه اسطوخودوس بر اساس آزمایش فاکتوریل و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۸ تیمار و ۳ تکرار مورد مطالعه قرار گرفت. تیمارها شامل کلرید سدیم، کلرید پتاسیم و کلرید کلسیم در ۵ غلظت مختلف (صفر، ۵۰، ۱۰۰، ۱۵۰ و ۲۰۰ میلی مولار) بودند. نتایج نشان داد که تنش شوری با کلرید سدیم موجب کاهش صفات مورفولوژیک و بیوشیمیایی مورد ارزیابی گردید و برعکس، کاربرد کلرید پتاسیم و کلرید کلسیم موجب بهبود این صفات گردید. همچنین نتایج نشان داد که کاربرد کلرید سدیم، کلرید پتاسیم و کلرید کلسیم در غلظت ۱۵۰ میلی مول سبب افزایش عملکرد اسانس گیاه اسطوخودوس می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.