بررسی اثر میزان مصرف کود دامی بر عملکرد و اجزای عملکرد چهار رقم لوبیای قرمز(Phaseolus vulgaris L.)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر میزان مصرف کود دامی بر عملکرد و اجزای عملکرد چهار رقم لوبیای قرمز(Phaseolus vulgaris L.) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر میزان مصرف کود دامی بر عملکرد و اجزای عملکرد چهار رقم لوبیای قرمز(Phaseolus vulgaris L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر میزان مصرف کود دامی بر عملکرد و اجزای عملکرد چهار رقم لوبیای قرمز(Phaseolus vulgaris L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر میزان مصرف کود دامی بر عملکرد و اجزای عملکرد چهار رقم لوبیای قرمز(Phaseolus vulgaris L.) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

به منظور بررسی عملکرد و اجزای عملکرد ارقام لوبیای قرمز تحت تاثیر سطوح کود دامی، آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوک کامل تصادفی با چهار تکرار مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد در سال زراعی ۱۳۹۴-۹۴ اجرا شد. فاکتورهای آزمایش شامل سه سطح کود دامی (صفر، ۱۵ و ۳۰ تن در هکتار)و چهار رقم لوبیای قرمز (اختر، D-81083 ناز و گلی) بودند. صفات مورد مطالعه شامل ارتفاع گیاه، تعداد غلاف در بوته، تعداد دانه در غلاف، وزن دانه در غلاف، وزن صد دانه، عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک و شاخص بردا شت بودند. نتایج ن شان داد که اثر ساده کود دامی و رقم بر اکثر صفات مورد مطالعه معنیدار (S 0/05) بود؛ با افزایش م صرف کود دامی اجزای عملکرد و عملکرد لوبیا افزایش یافت. م صرف کود دامی تا ۱۵ و ۳۰ تن در هکتار به دلیل بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بیولوژیکی خاک، موجب بهبود عملکرد دانه به ترتیب برابر با ۷ و ۱۵ درصد نسبت به شاهد شد. در بین ارقام بالاترین عملکرد دانه مربوط به رقم ناز ۲۹۱/۰۴) گرم بر متر مربع) بود و کمترین میزان به رقم اختر (۲۳۶/۶۳ گرم بر متر مربع) اختصاص داشت. بالاترین عملکرد دانه ارقام لوبیای قرمز در شرایط سطوح مصرف کود دامی به ترتیب برای گلی+مصرف ۳۰ تن کود دامی( ۳۰۵/۵۹ گرم در متر مربع) و اختر+ بدون مصرف کود دامی (۲۲۰/۳۳ گرم در متر مربع) بدست آمد. عملکرد دانه با ارتفاع بوته، تعداد غلاف در بوته، تعداد دانه در غلاف، وزن دانه در غلاف و وزن صد دانه همبستگی مثبت و معنیداری (S 0/01) داشت و بالاترین ضریب همبستگی برای وزن صد دانه (R2=3/723 )بد ست آمد. تفاوت های ژنتیکی بین ارقام مختلف باعث بروز تفاوت در اجزای عملکرد و عملکرد گردید. بهطوریکه بالترین عملکرد دانه در بین ارقام مورد مطالعه مربوط به رقم ناز بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.