مدل مقایسه ای فازی شناسایی و رتبه بندی ریسک پروژه های حفاری چاه های آب شرب (مطالعه موردی شرکت آب و فاضلاب تبریز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدل مقایسه ای فازی شناسایی و رتبه بندی ریسک پروژه های حفاری چاه های آب شرب (مطالعه موردی شرکت آب و فاضلاب تبریز) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدل مقایسه ای فازی شناسایی و رتبه بندی ریسک پروژه های حفاری چاه های آب شرب (مطالعه موردی شرکت آب و فاضلاب تبریز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدل مقایسه ای فازی شناسایی و رتبه بندی ریسک پروژه های حفاری چاه های آب شرب (مطالعه موردی شرکت آب و فاضلاب تبریز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدل مقایسه ای فازی شناسایی و رتبه بندی ریسک پروژه های حفاری چاه های آب شرب (مطالعه موردی شرکت آب و فاضلاب تبریز) :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

ریسک جزء ذاتی تمام پروژه ها است و امکان حذف کامل آن وجود ندارد. اگر چه می توان برای کاهش تاثیر ریسک در دستیابی به اهداف پروژه، آن را به طور موثری مدیریت کرد. اما احتمال رخداد آن حداقل در یکی از ابعاد پروژه از قبیل زمان، هزینه یا کیفیت وجود دارد. بنابراین شناسایی، تجزیه و تحلیل و اولویت بندی ریسک، مساله ای مهم در مدیریت ریسک است و ممکن است نقش بسزایی در موفقیت پروژه داشته باشد زیرا عدم توجه به ریسک ها، پروژه را با تاخیر و افزایش هزینه مواجه خواهد کرد. در این تحقیق، نخست، براساس استاندارد PMBOK تعداد ۲۳ ریسک اصلی پروژه های حفاری چاه آب شرب در ۴ طبقه فنی، درونی، مدیریتی و بیرونی شناسایی، سپس این ریسک ها رتبه بندی شده است. بدین منظور از روش قضاوت خبرگان جهت شناسایی، از پرسشنامه و میانگین حسابی و میانگین هندسی جهت جمع آوری و تجمیع نظر خبرگان و از روش TOPSIS فازی جهت تعیین رتبه ریسک ها استفاده شده است. شاخص های رتبه بندی بر مبنای احتمال و میزان اثرگذاری ریسک ها بر اهداف اصلی پروژه (هزینه، زمان، کیفیت) با وزن های متفاوت، تعیین و برای تعیین وزن ها یکبار از روش AHP فازی چانگ و یکبار دیگر از روش AHP فازی بوکلی استفاده شده است. سپس نتایج بدست آمده مقایسه گردید که در روش وزن دهی چانگ و بوکلی به ترتیب ریزش دیواره های چاه حین حفاری و عدم وجود آب بیشترین رتبه ی ریسک و در هر دو روش وجود موانع سطحی مثل درختان کمترین رتبه را در بین ۲۳ ریسک به خود اختصاص می دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.