مقاله تاثیر افزودن بیکربنات به لیدوکایین بر زمان شروع بی دردی بلوک هماتوم برای جااندازی شکستگی کالیس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر افزودن بیکربنات به لیدوکایین بر زمان شروع بی دردی بلوک هماتوم برای جااندازی شکستگی کالیس دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر افزودن بیکربنات به لیدوکایین بر زمان شروع بی دردی بلوک هماتوم برای جااندازی شکستگی کالیس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر افزودن بیکربنات به لیدوکایین بر زمان شروع بی دردی بلوک هماتوم برای جااندازی شکستگی کالیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر افزودن بیکربنات به لیدوکایین بر زمان شروع بی دردی بلوک هماتوم برای جااندازی شکستگی کالیس :

مقاله تاثیر افزودن بیکربنات به لیدوکایین بر زمان شروع بی دردی بلوک هماتوم برای جااندازی شکستگی کالیس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله انجمن آنستزیولوژی و مراقبتهای ویژه از صفحه ۴۱ تا ۴۹ منتشر شده است.
نام: تاثیر افزودن بیکربنات به لیدوکایین بر زمان شروع بی دردی بلوک هماتوم برای جااندازی شکستگی کالیس
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شکستگی کالیس
مقاله بی حسی موضعی
مقاله بی کربنات
مقاله لیدوکائین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: شکستگی اندام ها همیشه با درد شدید همراه است و پزشکان همواره به دنبال شیوه هایی هستند که بتوانند درد را کاهش دهند و در این زمینه به نتایج بهتری دست یابند. بلوک هماتوم یکی از این روش ها است که می توان برای کاهش درد آن را به عنوان جایگزینی برای بیهوشی عمومی به ویژه در بیماران دارای ریسک بالا مورد استفاده قرار داد.
هدف از این پژوهش مقایسه زمان شروع بی حسی در بلوک هماتوم به وسیله لیدوکائین با بی کربنات و بدون بی کربنات در جااندازی بسته شکستگی کالیس است.
مواد و روش ها: این کارآزمایی بالینی به صورت دوسوکور به روی ۸۰ نفر از بیمارانی در رده سنی ۴۵-۶۵ با ASA کلاس ۱-۳ با شکستگی کالیس صورت گرفت. بیمارانی که ملاک های ورود به مطالعه را داشتند به صورت نمونه های در دسترس به طور تصادفی بدون این که تقسیم بندی جنسیتی در انتخاب نقش داشته باشد در دو گروه B (با بیکربنات) و گروه A (بدون بیکربنات) مورد بررسی قرار گرفتند. در گروه A برای هر نمونه ۹ میلی لیتر لیدوکایین به علاوه ۱ میلی لیتر بیکربنات و در گروه B 9 میلی لیتر لیدوکایین به علاوه ۱ میلی لیتر آب مقطر برای تجویز تهیه گردید. انجام بلوک به روش تزریق و مکش مکرر صورت گرفت. برای کاهش درد بیماران از داروی مخدر فنتانیل با دوز ۱ میکروگرم/ کیلوگرم و میدازولام با دوز ۰۱۵ میلی گرم/ کیلوگرم استفاده شد که شامل هر دو گروه بیماران بود. تمام نمونه ها از نظر کیفیت شروع بی دردی و کمیت آن با استفاده از معیار بررسی بر اساس نمره بندی ۱۰-۱ در مرحله قبل از بلوک، زمان جااندازی عضو دچار شکستگی و ۳۰ دقیقه بعد توسط تست کای دو و تست تی جفتی با در نظرگیری سطح معنی داری (p<0.05) مورد مطالعه قرار گرفتند. داده های بررسی توسط نرم افزار SPSS مورد آنالیز قرار گرفت.
نتایج: زمان شروع بی حسی در گروه دارای بیکربنات ۳۸۸۲±۶۳۸ ثانیه و در گروه بدون بیکربنات ۴۶۹۵±۳۲۲ ثانیه به دست آمد. (p=0.0001) میانگین VAS در شروع تزریق در گروه دارای بیکربنات ۷۹±۱۹ و در گروه بدون بیکربنات ۷۵±۰۹۳ محاسبه شد (p=0.609). میانگین VAS هنگام دستکاری در گروه دارای بیکربنات ۱۴±۰۷۵ و در گروه بدون بیکربنات ۱۸±۰۸۳ محاسبه شد (p=0.029). میانگین VAS در ۳۰ دقیقه بعد از جااندازی در گروه بدون بیکربنات ۴±۰۸۱ و در گروه بدون بیکربنات ۴۷±۰۸۸ محاسبه شد (p=0.001).
نتیجه گیری: بیکربنات به عنوان یک ماده افزودنی می تواند در تسریع شروع بی حسی و کاهش درد بعد از جااندازی در شکستگی بسته کالیس نقش موثری ایفا کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.