بررسی اثرات کاهش غلظت محلول دی اتانول آمین در واحدهای شیرین سازی فازهای ۱۷و۱۸ مجتمع گاز پارس جنوبی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات کاهش غلظت محلول دی اتانول آمین در واحدهای شیرین سازی فازهای ۱۷و۱۸ مجتمع گاز پارس جنوبی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات کاهش غلظت محلول دی اتانول آمین در واحدهای شیرین سازی فازهای ۱۷و۱۸ مجتمع گاز پارس جنوبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات کاهش غلظت محلول دی اتانول آمین در واحدهای شیرین سازی فازهای ۱۷و۱۸ مجتمع گاز پارس جنوبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات کاهش غلظت محلول دی اتانول آمین در واحدهای شیرین سازی فازهای ۱۷و۱۸ مجتمع گاز پارس جنوبی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

در این کار کاهش غلظت محلول دی اتانول آمین در واحد شیرین سازی دو ردیف گازی فاز ۱۷و۱۸ مجتمع گاز پارس جنویی در یک دوره پنج روزه بررسی شد و فاکتورهای مهم فرایند شیرین سازی توسط نمودارهای ثبت شده در سیستم کنترل پالایشگاه و بررسی نمونه ها در آزمایشگاه همین مجتمع بررسی و ثبت شد. کاهش غلظت آمین از %۴۵ پیشنهاد سازنده به %۴۰ وزنی در چند مرحله همراه با بررسی فاکتورهای مهم فرایندی انجام شد.از آنجا که کاهش غلظت آمین با کاهش تمایل به انحلال هیدروکربن ها همراه است با جذب بهتر در برج جذب، کاهش مقدار سولفید هیدروژن در گاز شیرین خروجی در طول تست کاملا محرز بود و از طرفی با کاهش انحلال هیدروکربن در محلول آمین که نتیجه آن کاهش تولید کف در برج جذب بود.کاهش غلظت آمین که کاهش دمای جوش را به دنبال خواهد داشت سبب کاهش مصرف بخار به میزان ۵/۱ تن در ساعت در برج دفع شد. از آنجا که کاهش انحلال هیدروکربن در محلول آمین خروجی از برج جذب، کاهش مقدار گاز اسیدی فلش شده را به دنبال خواهد داشت، نمودارهای ثبت شده این کاهش گازهای اسیدی هیدروژن بیشتر از را تایید می کند که نتیجه آن کم شدن قابل توجه ارسال گاز اسیدی به مشعل است. لازم به ذکر است که نتایج حاصله در هر دو ردیف اول و دوم گازی یکسان مشاهده شد است که با توجه به کاهش نامحسوس پی اچ در طول این کاهشغلظت، تاثیر چندانی بر روند خوردگی در واحد شیرین سازی نخواهد داشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.