تعیین بهینه مصرف کود نیتروژن با استفاده از شاخص تغذیه نیتروژن در تولید گیاه دارویی موسیر ایرانی (Allium hirtifolium)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین بهینه مصرف کود نیتروژن با استفاده از شاخص تغذیه نیتروژن در تولید گیاه دارویی موسیر ایرانی (Allium hirtifolium) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین بهینه مصرف کود نیتروژن با استفاده از شاخص تغذیه نیتروژن در تولید گیاه دارویی موسیر ایرانی (Allium hirtifolium)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین بهینه مصرف کود نیتروژن با استفاده از شاخص تغذیه نیتروژن در تولید گیاه دارویی موسیر ایرانی (Allium hirtifolium)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین بهینه مصرف کود نیتروژن با استفاده از شاخص تغذیه نیتروژن در تولید گیاه دارویی موسیر ایرانی (Allium hirtifolium) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

هدف از انجام این مطالعه تعیین غلظت بحرانی و میزان بهینه مصرف کود با استفاده از منحنی رقیق شدن نیتروژن در گیاه دارویی موسیر بود. برای این منظور آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در دو سال زراعی ۹۰-۸۹ و ۹۱-۹۰ در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه فردوسی مشهد به اجرا درآمد. تیمار آزمایشی شامل مصرف کود نیتروژن در ۷ سطح (شاهد، ۱۰۰، ۲۰۰، ۲۵۰، ۳۰۰، ۳۵۰ و ۴۰۰ کیلوگرم در هکتار) بود. غلظت بحرانی نیتروژن با استفاده از منحنی رقیق شدن نیتروژن و برازش تابع توانی منفی با معادله (Nc = 784.4 × DM(-0.55 تعیین و سپس شاخص تغذیه نیتروژن از نسبت غلظت اندازه گیری شده نیتروژن به نسبت بحرانی آن محاسبه گردید. غلظت بحرانی نیتروژن در گیاه موسیر در مرحله گلدهی برابر با ۲۸/۰۹ گرم نیتروژن بر کیلوگرم ماده خشک به دست آمد. منحنی رقیق شدن نیتروژن نشان داد که گیاه موسیر در تیمار‎ها‎ی کودی شاهد، ۱۰۰، ۲۰۰ و ۲۵۰ کیلوگرم اوره در هکتار با محدودیت نیتروژن مواجه و در تیمارهای کودی ۳۰۰، ۳۵۰ و ۴۰۰ کیلوگرم اوره در هکتار نیتروژن را به صورت تجملی جذب کرده و دارای بیش بود نیتروژن می باشد. عملکرد نسبی پیاز نیز با شاخص تغذیه نیتروژن رابطه‎ای غیر خطی نشان داد و بیشترین عملکرد پیاز تقریبا در شاخص تغذیه نیتروژن برابر یک به دست آمد. یافته های این تحقیق نشان داد که شاخص تغذیه نیتروژن که با توجه به منحنی رقیق شدن نیتروژن محاسبه می گردد، معیار مناسبی در جهت تعیین مقدار بهینه کود نیتروژن برای دستیابی به هر سطحی از عملکرد پیاز موسیر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.