بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس گیاه اناریجه بر روی برخی از میکروارگانیسم های مولد توکسین در مواد غذایی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس گیاه اناریجه بر روی برخی از میکروارگانیسم های مولد توکسین در مواد غذایی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس گیاه اناریجه بر روی برخی از میکروارگانیسم های مولد توکسین در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس گیاه اناریجه بر روی برخی از میکروارگانیسم های مولد توکسین در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس گیاه اناریجه بر روی برخی از میکروارگانیسم های مولد توکسین در مواد غذایی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

مقدمه: گیاه اناریجه به دلیل دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی می تواند برای کنترل برخی از باکتری ها و قارچ ها مورد استفاده قرار گیرد. مواد و روش: گیاه اناریجه را خشک و اسانس گیری کرده سپس غلظت های ۶/۲۵ ، ۱۲/۵۰ ، ۲۵ ، ۵۰ ، ۱۰۰ ،۲۰۰ میکروگرم بر میلی لیتر آماده شده و با روش دیسک دیفیوژن قطر هاله عدم رشد آنها را اندازه کرده وبا آنتی بیوتیک و آنتی فانگال های رایج از جمله سیپروفلوکساسین و گروه آزول ها که علیه این میکروارگانیسم ها به کار می رود مقایسه گردید و همچنین روش ماکرودایلوشن برای تعیین MIC و روش پورپلیت برای تعیین MBC و MFC انجام شد. آنالیزهای آماری با استفاده از نرم افزار Spss V.22 و روش های آنالیز واریانس یکطرفه ( One- Way – ANOVA ) در سطح احتمال (P<0/05) مورد بررسی قرار گرفته انجام گرفته است.نتایج : در بررسی اثر ضد میکروبی اسانس اناریجه، از کمترین تا بیشترین قطر هاله عدم رشد در باکتریهای سودوموناس آیروژینوزا (۳۳mm11)، آسپرژیلوس پارازیتیکوس (۴۳mm6) و فوزاریوم سولانی (۵۵mm9) مقدار را داشتند.کمترین غلظت مهار کنندگی رشد و کشندگیدر باکتری سودوموناس آیروژینوزا ۲۵µgr/ml و۵۰µgr/ml و در دیگر میکروارگانیسم های مورد مطالعه µgr/ml 50 و µgr/ml 100 به ترتیب دراسانس اناریجه مشاهده گردید. نتیجه گیری: در نهایت به عنوان یک نتیجه گیری می توان بیان داشت که اسانس اناریجه دارای اثرات ضد میکروبی قابل توجهی بوده ،و با اثبات اثر بخش بودن اسانس می توان به اثرات ضد قارچی و ضد باکتریایی قابل قبول و عوارض کم برای درمان عفونت های باکتریایی و قارچی دست یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.