بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس گیاه آویشن (Thymus kotschyanus) بر روی برخی میکروارگانیسم های بیماری زا


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس گیاه آویشن (Thymus kotschyanus) بر روی برخی میکروارگانیسم های بیماری زا دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس گیاه آویشن (Thymus kotschyanus) بر روی برخی میکروارگانیسم های بیماری زا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس گیاه آویشن (Thymus kotschyanus) بر روی برخی میکروارگانیسم های بیماری زا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس گیاه آویشن (Thymus kotschyanus) بر روی برخی میکروارگانیسم های بیماری زا :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

مقدمه: امروزه با افزایش استفاده از آنتی فانگال ها و نیز شیوع سویه های مقاوم، همچنین استفاده بیش ازحد نگه دارنده های شیمیایی و تاثیرات مضر آن ها در مصرف کنندگان، تحقیقات بسیاری جهت جایگزینی آنتی فانگال ها و نگه دارنده های شیمیایی با انواع طبیعی آن ها، خصوصا عطرمایه های گیاهی در حال انجام است. آویشن ازجمله گیاهان دارویی است که در طب قدیم کاربرد فراوانی داشته است. لذا بررسی اثرات ضدمیکروبی این اسانس ها به صورت جداگانه بر روی قارچ های آسپرژیلوس فومیگاتوس، آسپرژیلوس نایجر و آسپرژیلوس فلاووس در شرایط آزمایشگاه موردمطالعه قرار گرفت.مواد و روش ها: گیاه آویشن را خشک کرده و اسانس آن را به روش تقطیر با آب و با استفاده از دستگاه کلونجر جداسازی، سپس اسانس را با غلظت ۲۵/۶ ،۱۲/۵، ۲۵، ۵۰، ۱۰۰، ۲۰۰ میکرو لیتر در میلی لیتر با دی متیل سولفواکساید رقت سازی کردیم. در ارزیابی اثر ضدمیکروبی اسانس آویشن بر سویه های میکروبی از دو روش انتشار در آگار (دیسک) و میزان حداقل غلظت مهارکنندگی با روش ماکرودایلوشن (رقت سازی لوله ای) و حداقل غلظت کشندگی با روش پورپلیت استفاده شد.نتایج:. نتایج نشان داد در بین این سه قارچ به ترتیب حساس ترین آسپرژیلوس فومیگاتوس و مقاوم ترین آسپرژیلوس فلاووس بودند. در مقایسه با آنتی بیوتیک های موردبررسی مشخص شد که اسانس آویشن نسبت به آنتی بیوتیک ها دارای اثربخشی بالاتری است. همچنین حداقل غلظت مهارکنندگی MIC)) در هر سه قارچ یکسان و برابر ۵۰ میکرولیتر در میلی لیتر و حداقل میزان کشنندگی (MBC) هر سه قارچ یکسان و برابر ب ۵۰ میکرو لیتر در میلی لیتر بود.نتیجه گیری: نتایج مطالعه نشان داد که اسانس آویشن دارای عملکرد مهاری، قارچ کشی و باکتری کشی مناسبی می باشند. با اثبات اثربخش بودن اسانس ها می توان امیدوار بود که بتوان در آینده با تلخیص ماده ی موثر گیاهان فوق و انجام تحقیقات بیشتر، تولید موادی با اثرات ضد قارچی و قابل قبول و عوارض کم برای درمان عفونت های قارچی دست یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.