بررسی اثر آنتی باکتریال فراکسیون های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره گیاه زنجبیل شامی بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اوریوس، لیستریامنوسیتوژنز، اشریشیاکلی، استرپتوکوکوس موتانس، سودوموناس آیروژینوزا


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر آنتی باکتریال فراکسیون های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره گیاه زنجبیل شامی بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اوریوس، لیستریامنوسیتوژنز، اشریشیاکلی، استرپتوکوکوس موتانس، سودوموناس آیروژینوزا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر آنتی باکتریال فراکسیون های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره گیاه زنجبیل شامی بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اوریوس، لیستریامنوسیتوژنز، اشریشیاکلی، استرپتوکوکوس موتانس، سودوموناس آیروژینوزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر آنتی باکتریال فراکسیون های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره گیاه زنجبیل شامی بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اوریوس، لیستریامنوسیتوژنز، اشریشیاکلی، استرپتوکوکوس موتانس، سودوموناس آیروژینوزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر آنتی باکتریال فراکسیون های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره گیاه زنجبیل شامی بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اوریوس، لیستریامنوسیتوژنز، اشریشیاکلی، استرپتوکوکوس موتانس، سودوموناس آیروژینوزا :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

از جمله مشکلات شایع در دنیای پزشکی مسیله مهم مقاومت باکتری ها در برابر آنتی بیوتیک ها بوده است و با توجه به وجود ترکیبات مختلف بیولوژیکی فعال در گیاه زنجبیل شامی این گیاه دارای قابلیت ضد باکتریایی قابل ملاحظه ای می باشد. هدف از این مطالعه بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره گیاه زنجبیل شامی بر روی سویه باکتری های استافیلوکوکوس اوریوس، لیستریامنوسیتوژنز، اشریشیاکلی، استرپتوکوکوس موتانس، سودوموناس آیروژینوزا می باشد. در این مطالعه اثرات ضد باکتریایی عصاره گیاه زنجبیل شامی پس از استخراج با روش روتاری بر روی پنج سویه باکتری مرجع آزمایش صورت گرفت سپس اثرات ضد میکروبی آن ها با روش های انتشار چاهک و میکروتیترپلیت بررسی شد. بررسی اثرضد باکتریایی نشان دادند که عصاره متانولی بر روی باکتری های گرم مثبت (+gr) و گرم منفی (-gr) اثر کشندگی دارند که با افزایش غلظت اثر باکتریایی آن ها افزایش می یابد. نتایج حاصله نشان می دهند که حداکثر غلظت ۶/۲۵ درصد از عصاره متانولی گیاه زنجبیل شامی، روی باکتری های مورد آزمایش اثر کشندگی دارد و عصاره کلروفرمی با حداقل غلظت های (۶/۲۵%، ۲۵% و ۵۰%) به ترتیب روی باکتری های استرپتوکوکوس موتانس، استافیلوکوکوس اوریوس، لیستریامنوسیتوژنز اثر کشندگی دارند و روی باکتری های اشریشیاکلی و سودوموناس آیروژینوزا اثر کشندگی ندارد. و عصاره n- هگزان فقط بر روی باکتری های مورد آزمایش گرم مثبت (+gr) تاثیر دارد.این نتایج بیانگر آن است که در بین باکتری های مورد آزمایش از نظر حساسیت عصاره گیاه زنجبیل شامی اختلافات معنی داری وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.