مقایسه کارکردهای خانوادگی بیماران اختلال خورد و خوراک (پرخوری عصبی و کم اشتهایی عصبی) با افراد سالم براساس مدل مک مستر


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه کارکردهای خانوادگی بیماران اختلال خورد و خوراک (پرخوری عصبی و کم اشتهایی عصبی) با افراد سالم براساس مدل مک مستر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه کارکردهای خانوادگی بیماران اختلال خورد و خوراک (پرخوری عصبی و کم اشتهایی عصبی) با افراد سالم براساس مدل مک مستر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه کارکردهای خانوادگی بیماران اختلال خورد و خوراک (پرخوری عصبی و کم اشتهایی عصبی) با افراد سالم براساس مدل مک مستر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه کارکردهای خانوادگی بیماران اختلال خورد و خوراک (پرخوری عصبی و کم اشتهایی عصبی) با افراد سالم براساس مدل مک مستر :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

هدف مطالعه حاضر بررسی کارکرد خانواده بیماران مبتلا به اختلال خورد و خوراک بر اساس نظریه مدل خانوادگی مک مستر و مقایسه آن با کارکرد خانواده افراد سالم می باشد. بدین منظور ۴۰ نفر از بیماران مبتلا به اختلال خورد و خوراک از کلینیک روانپزشکی بیمارستان ابن سینا مشهد بصورت نمونه گیری در دسترس انتخاب وگروه کنترل نیز از بین دانشجویان کارشناسی دانشگاه فردوسی مشهد بصورت نمونه گیری تصادفی طبقه ای انتخاب شدند. آزمودنی ها به مقیاس تشخیصی اختلالات خوردن EDDS ، و آزمون سنجش خانواده FAD پاسخ دادند. یافته های بدست آمده نشان دادند که در بعد عملکرد عمومی و کنترل رفتاری گروه سالم بهتر از کم اشتهایی عصبی و گروه کم اشتهایی عصبی بهتر از بیماران پرخوری عصبی عمل کرده اند ۰۰۱/۰<p . در بعد ارتباط، گروه بیماران کارکرد خانوادگی ضعیف تری نسبت به گروه سالم داشتند ۰۰۱/۰<p در بعد درگیری عاطفی، گروه کم اشتهایی عصبی از هر دو گروه سالم و پرخوری عصبی ضعیف تر عمل کرده بودند ۰۰۱/۰<p در بعد پاسخ گویی عاطفی، تنها بین دو گروه کم اشتهایی عصبی و سالم تفاوت معناداری وجود داشت ۰۰۱/۰<p از منظردیدگاه های روانشناختی از جمله روانکاوی، رفتارگرایی، شناخت گرایی، انسانگرایی، خانواده را در پدید آیی اختلالات روانی به ویژه اختلال خوردن موثر است. کلید مداخله موفق در مورد رفتارهای عضو مشکل دار کمک کردن به خانواده برای حل کارآمدترتضادهای مرتبط با رفتار خوردن ناهنجار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.