تولید پودر پروتیین از ماهی سیم Abramis brama orientalis سد ارس


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تولید پودر پروتیین از ماهی سیم Abramis brama orientalis سد ارس دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید پودر پروتیین از ماهی سیم Abramis brama orientalis سد ارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید پودر پروتیین از ماهی سیم Abramis brama orientalis سد ارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید پودر پروتیین از ماهی سیم Abramis brama orientalis سد ارس :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

ماهی سیم یکی از ماهی های با ارزش جهت فرآوری با ارزش تغذیه ای بالا و قیمت مناسب در سد ارس و دریای خزر می باشد. در این پژوهش جهت افزایش بهره وری از این ماهی پودر پروتیین تولید شد. در این راستا نخست پودر پروتیین ماهی سیم به روش های مختلف فرآوری تولید شد. جهت تولید پودر پروتیین دو روش استخراج پروتیین بکار گرفته شد. روش نخست استخراج پروتیین، شستشوی گوشت چرخ شده با آب (سوریمی) و روش دیگر استخراج پروتیین با گرمادهی سوسپانسیون (گرمادهی) بود. جهت تولید پودر پروتیین ماهی، پروتیین های استخراج شده در دماهای ۴۵، ۶۰ و ۷۵ درجه سانتی گراد خشک شدند. آزمایش های فیزیکوشیمیایی و ویژگی های کاربردی بر پودرهای پروتیین ، تولید شده انجام گرفت. روش استخراج بر میزان چگالی پودرهای پروتیین ماهی تاثیر معنی دار داشت (۰۵/۰> P) ولی دمای خشک کردن بر میزان این شاخص تاثیری نداشت (۰۵/۰<P). برهمکنش روش استخراج و دمای خشک کردن بر میزان چگالی نیز معنی دار بود (۰۵/۰> P). تیمارهای آزمایشی تاثیر معنی داری بر میزان شاخص خاصیت کف زایی نداشت (۰۵/۰<P). خاصیت هیگروسکوپی پودرهای پروتیین با افزایش دما کاهش یافت (۰۵/۰> P). تیمار سوریمی خشک شده در ۴۵ درجه سانتیگراد دارای بیشترین میزان پپتیدهای محلول بود (۰۵/۰> P). ارزشیابی حسی بیانگر کیفیت بهتر تیمار استخراج شده به روش شستشو و خشک شده در دمای ۷۵ درجه سانتیگراد بود. بنابراین بر اساس مجموع نتایج تیمار استخراج شده به روش شستشو و خشک شده در دمای ۷۵ درجه سانتیگراد بهترین کیفیت را نسبت به سایر تیمارهای آزمایشی نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.