بررسی تاثیر تغذیه ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus Latus با جیره غذایی حاوی عصاره سویا Glycine max وسیر Allium sativum
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تاثیر تغذیه ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus Latus با جیره غذایی حاوی عصاره سویا Glycine max وسیر Allium sativum دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تاثیر تغذیه ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus Latus با جیره غذایی حاوی عصاره سویا Glycine max وسیر Allium sativum کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر تغذیه ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus Latus با جیره غذایی حاوی عصاره سویا Glycine max وسیر Allium sativum،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تاثیر تغذیه ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus Latus با جیره غذایی حاوی عصاره سویا Glycine max وسیر Allium sativum :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
مطالعه حاضر جهت بررسی اثرات سطوح مختلف فیتواستروژن سویا و سیر بر تغییرات میزان تغذیه و مقدار وزن در ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus Latus) صورت گرفت. نمونه برداری در دی ماه ۱۳۹۴ انجام شد. تعداد ۱۰۵ قطعه ماهی شانک زرد باله به هفت گروه شامل یک گروه شاهد که غذای استاندارد فاقد عصاره سویا و سیر را دریافت می کردند و سه گروه تیمار که هر یک دوز متفاوتی از عصاره هیدروالکلی سویا را دریافت کردند (۵/۲، ۵ و۵/۷ درصد)، و سه گروه تیمار دوز های متفاوت عصاره سیر را دریافت کردند (۵/۰، ۱ و ۲) تقسیم شدند. ماهیان به میزان ۳ درصد وزن بدن به طور روزانه دوبار در روز به مدت چهارده روز غذا دهی شدند. نتایج نشان دادند که تجویز این دوزهای فیتو استروژن به مدت چهارده روز تغییر معنی داری در میزان تغذیه و وزن ماهی ایجاد نمی کند (P> 0.05).
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.