اثرات تراکم ماهی و جیره بر رشد، ویتامین E و سلنیوم کبد و دفاع آنتی اکسیدانی قزل آلای رنگینکمان Oncorhynchus mykiss
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثرات تراکم ماهی و جیره بر رشد، ویتامین E و سلنیوم کبد و دفاع آنتی اکسیدانی قزل آلای رنگینکمان Oncorhynchus mykiss دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثرات تراکم ماهی و جیره بر رشد، ویتامین E و سلنیوم کبد و دفاع آنتی اکسیدانی قزل آلای رنگینکمان Oncorhynchus mykiss کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات تراکم ماهی و جیره بر رشد، ویتامین E و سلنیوم کبد و دفاع آنتی اکسیدانی قزل آلای رنگینکمان Oncorhynchus mykiss،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثرات تراکم ماهی و جیره بر رشد، ویتامین E و سلنیوم کبد و دفاع آنتی اکسیدانی قزل آلای رنگینکمان Oncorhynchus mykiss :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
ماهیان (۳/۲±۶/۴۲ گرم) سازگار شده و بر اساس تراکم ذخیره سازی (کیلوگرم بر متر مکعب) و جیره به پنج گروه تقسیم شدند: کنترل (۲۰ کیلوگرم؛ جیره پایه)، متراکم (۸۰ کیلوگرم؛ جیره پایه)، ویتامین E (80 کیلوگرم؛ ۵۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم ویتامین E)، نانوسلنیوم (۸۰ کیلوگرم؛ ۱ میلی گرم بر کیلوگرم نانوسلنیوم) و ویتامین E + نانوسلنیوم (۸۰ کیلوگرم؛ ۵۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم ویتامین E و ۱ میلی گرم بر کیلوگرم نانوسلنیوم). ماهیان به مدت ۶۰ روز تا سیری ظاهری تغذیه شدند. در تراکم بالا بالاترین وزن نهایی، افزایش وزن، غذاگیری و محتوای ویتامین E کبد در ماهیان تغذیه شده با جیره های تکمیل شده با ویتامین E مشاهده شد. محتوای سلنیوم کبد در گروه ویتامین E + نانوسلنیوم بالاترین بود. فعالیت CAT، GPx و SOD در گروه متراکم نسبت به گروه کنترل به طور معناداری بالاتر بود. همچنین سطوح MDA در گروه متراکم به طور معناداری افزایش یافت که نشان می دهد تراکم بالا تولید رادیکال های آزاد را افزایش می دهد و آنزیم های آنتی اکسیدانی جهت حذف گونه های اکسیژن فعال (ROS) افزایش پیدا می کنند. بالاترین فعالیت CAT در گروه ویتامین E + نانوسلنیوم مشاهده شد. فعالیت GPx در گروه نانوسلنیوم بالاترین بود. بعلاوه افزایش معناداری در فعالیت SOD در گروه هایی که جیره های تکمیل شده با ویتامین E را دریافت کرده بودند، مشاهده گردید. این نتایج با سطوح پایین تر MDA در گروه های ویتامین E و ویتامین E + نانوسلنیوم نسبت به گروه متراکم مطابقت دارد که نشان می دهد ویتامین E به تنهایی یا در ترکیب با نانوسلنیوم پراکسیداسیون چربی را در قزل آلای رنگین کمان در تراکم بالا کاهش می دهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.