اثر ضدباکتریایی پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مرزه بر فیله ماهی شعری Lethrinus nebulosus در دمای یخچال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر ضدباکتریایی پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مرزه بر فیله ماهی شعری Lethrinus nebulosus در دمای یخچال دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر ضدباکتریایی پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مرزه بر فیله ماهی شعری Lethrinus nebulosus در دمای یخچال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر ضدباکتریایی پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مرزه بر فیله ماهی شعری Lethrinus nebulosus در دمای یخچال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر ضدباکتریایی پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مرزه بر فیله ماهی شعری Lethrinus nebulosus در دمای یخچال :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
هدف این مطالعه، بررسی تاثیر پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی ۵/.، ۱ و ۵/۱ درصد عصاره مرزه بر مهار باکتری هاو زمان ماندگاری فیله ماهی شعری(Lethrinus nebulosus) طی یک دوره ۹ روزه نگهداری در یخچال (c2±۴) می باشد. آزمایش های میکروبی شامل بار باکتریایی کل و باکتریهای سرمادوست به صورت دوره ای هر سه روز برای فیله های بدون پوشش (کنترل) و فیله های دارای پوشش انجام شد. نتایج نشان داد پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مرزه توانست از رشد باکتریهای فیله جلوگیری کند. از بین تیمارهای مورد استفاده در این تحقیق، تیمار پوششی حاوی ۵/۱ درصد عصاره مرزه موثرترین تیمار بر علیه باکتری های مورد آزمایش بود(۰۵/0p) و در نتیجه قادر به افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی شعری در شرایط یخچال می باشد. بنابراین عصاره مرزه بعنوان یک نگهدارنده طبیعی قابلیت جایگزینی به جای نگهدارنده های مصنوعی را دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.