مقاله بررسی نقش خصوصیات اکولوژیک در استقرار پوشش گیاهی و احیاء بیولوژیک خاکهای شور و سدیمی دشت حسین آباد ملایر


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نقش خصوصیات اکولوژیک در استقرار پوشش گیاهی و احیاء بیولوژیک خاکهای شور و سدیمی دشت حسین آباد ملایر دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نقش خصوصیات اکولوژیک در استقرار پوشش گیاهی و احیاء بیولوژیک خاکهای شور و سدیمی دشت حسین آباد ملایر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش خصوصیات اکولوژیک در استقرار پوشش گیاهی و احیاء بیولوژیک خاکهای شور و سدیمی دشت حسین آباد ملایر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نقش خصوصیات اکولوژیک در استقرار پوشش گیاهی و احیاء بیولوژیک خاکهای شور و سدیمی دشت حسین آباد ملایر :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

این تحقیق به منظور یافتن ارتباط بین خصوصیات اکولوژیک مانند عمق آب زیر زمینی، ارتفاع از سطح دریا ، درصد شیب و خواص ادافیکی بانحوه پراکنش گیاهان مرتعی شور روی در دشت حسین اباد ملایر انجام شد. مطالعه پوشش گیاهی با استفاده از روش تلفیقی بوم – جامعه شناسی گیاهی موسوم به اکوفیتوسوسیولوژی صورت گرفت . به کارگیری روش چهره شناسی، ترکیب رستنی ها و بوم شناسی (فیزیونومیک – فلوریستیک – اکولوژیک) امکان تعیین تیپهای اصلی و فرعی گیاهی و محل استقرار قطعات نمونه را میسر ساخت به منظور آگاهی از وضعیت خاکهای منطقه، نمونه گیری از خاک در مکانهای شاخص هر تیپ گیاهی صورت گرفت . تجزیه و تحلیل اطلاعات گیاهی با کمک نرم افزار آنافیتو و روشهای C.A.H , A.F.C انجام گرفت و بر این اساس تعداد ۱۰ تیپ گیاهی تفکیکگردید. آزمایشاتخاک منطقه انجام و اطلاعات مربوط به ابهای زیر زمینی گرداوری شد. بدین ترتیب امکان برقراری بین این خصوصیات با تیپهایگیاهی مهیا گردید. به کمک این اطلاعات توصیه ها و پیشنهادات مناسب و علمی در ارتباط با پروژه های اصلاح و احیاء بیولوژیک مناطق شور و سدیمی دشت حسین آباد ملایر ارائه گردید. ازمجموعه مطالعات انجام شده ارتباط مشخصی بین خصوصیات خاک نظیر بافت، شوری ، قلیائیت و درصد اهک و همچنین خصوصیات آب زیر زمینی نظیر عمق و شوری آب با پراکنش گونه های مرتعی شور روی بدست امد. بدین صورت امکان توصیه گونه های گیاهی با ارزش مرتعی به منظور تعلیف دام، حفاظت خاک و جلوگیری از فرسایش و استفاده دارویی، مطابق با استعداد و پتانسیل اکولوژیک منطقه فراهم گردیدو نقشه های پوشش گیاهی و خاک شناسی منطقه درمقیاس ۱/۲۰۰۰۰ تهیه و ارائه گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.