اثربخشی خانواده درمانی مبتنی بر نظریه بوین بر عملکرد خانواده و کیفیت رابطه والد- فرزندی دانش آموزان دختر دبیرستانی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثربخشی خانواده درمانی مبتنی بر نظریه بوین بر عملکرد خانواده و کیفیت رابطه والد- فرزندی دانش آموزان دختر دبیرستانی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثربخشی خانواده درمانی مبتنی بر نظریه بوین بر عملکرد خانواده و کیفیت رابطه والد- فرزندی دانش آموزان دختر دبیرستانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثربخشی خانواده درمانی مبتنی بر نظریه بوین بر عملکرد خانواده و کیفیت رابطه والد- فرزندی دانش آموزان دختر دبیرستانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثربخشی خانواده درمانی مبتنی بر نظریه بوین بر عملکرد خانواده و کیفیت رابطه والد- فرزندی دانش آموزان دختر دبیرستانی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

مطالعه حاضر درصدد است به بررسی اثربخشی خانواده درمانی مبتنی بر نظریه بوین بر عملکرد خانواده و کیفیت رابطه والدفرزندی بپردازد. جامعه آماری پژوهش حاضر شامل کلیه خانوادههای دانش آموزان دختر مقطع متوسطه (دوره دوم) هستند که در سال تحصیلی ۹۴-۹۳ در مدارس دولتی ناحیه ۴ شهر مشهد به تحصیل اشتغال دارند. در مقاله حاضر با توجه به جدول کریجسی و مورگان۲۰ خانواده از بین کلیه خانوادههای دانش آموزان دختر به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. روش نمونه گیری داوطلبانه بود یعنی از بین خانواده های مربوط به دانش آموزان ناحیه ۴ مشهد از والدینی که داوطلب شرکت در طرح بودند ثبت نام به عمل آمد و سپس جلسات درمانی اجرا شد. روش گردآوری داده ها مربوط به افراد نمونه، از نوع میدانی است. که به منظور جمع آوری داده ها از پرسشنامه عملکرد خانواده و پرسشنامه رابطه والد -فرزندی (PCRS (استفاده می شد. به منظور بررسی داده ها و تجزیه و تحلیل نتایج از روشهای آمار توصیفی مانند جداول، توزیع فراوانی، نمودارهای مناسب (هیستوگرام)، میانگین، انحراف استاندارد و از روشهای آماراستنباطی، تحلیل کوواریانس و آزمون اسمیرنف و کالموگروف، و نتایج با استفاده از نرم افزار ۱۹-SPSS تحلیل شد. نتایج مقاله حاضر نشان داد که خانواده درمانی مبتنی بر نظریه بوین بر عملکرد خانواده و کیفیت رابطه والد فرزندی موثر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.