ضرورت وجود فناوری اطلاعات در افزایش کارایی و اثربخشی، و بهبود عملکرد سیستم قضایی (مطالعه موردی: دادگاه خانواده)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ضرورت وجود فناوری اطلاعات در افزایش کارایی و اثربخشی، و بهبود عملکرد سیستم قضایی (مطالعه موردی: دادگاه خانواده) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ضرورت وجود فناوری اطلاعات در افزایش کارایی و اثربخشی، و بهبود عملکرد سیستم قضایی (مطالعه موردی: دادگاه خانواده) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ضرورت وجود فناوری اطلاعات در افزایش کارایی و اثربخشی، و بهبود عملکرد سیستم قضایی (مطالعه موردی: دادگاه خانواده)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ضرورت وجود فناوری اطلاعات در افزایش کارایی و اثربخشی، و بهبود عملکرد سیستم قضایی (مطالعه موردی: دادگاه خانواده) :
تعداد صفحات :۵
چکیده مقاله:
طی سال های اخیر جهان دچار تحولات چشمگیری در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات شده است و سازمان ها به منظور افزایش توانایی خود و بهبود عملکردهایشان ناگزیر به استفاده از فناوری های به روز دنیا، در زیرساخت های سازمانی خود هستند. بکارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات تحولات گسترده ای را در بخش های مختلف سازمان ها باعث شده است که در نهایت باعث اثربخشی سازمان می شود. اثربخشی سازمانی، درجه نزدیکی یک سازمان به هدف هایش را نشان می دهد. به عبارت دیگر اندازه ای است که یک سازمان به اهدافش تحقق می بخشد. در این مقاله سعی شده در مورد نقش های فناوری اطلاعات و ارتباطات درهریک از عملکردهای دستگاه قضا و اجرا و بکارگیری آن در ارایه خدمات قضایی به صورت الکترونیکی در محاکم قضایی به صورت موردی دادگاه خانواده پرداخته شود که این امر مورد توجه مدیران عالی دستگاه قضا نیز می باشد. هدف این مقاله پاسخگویی به سوالاتی می باشد که تا چه اندازه فناوری اطلاعات در بهبود اثربخشی سازمانی موثر است و فن آوری اطلاعات و ارتباطات چه مزیتی در راستای ارتقاء سطح بهره وری محاکم قضایی ایران دارد جامعه آماری، دادگاه خانواده و تعداد ۴۰ نفر از کارکنان دادگاه خانواده به صورت تصادفی به عنوان نمونه آماری در این تحقیق انتخاب شدند. نوع پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر روش پژوهشی- همبستگی است. در این روش از پرسشنامه به عنوان ابزار جمع آوری اطلاعات و برای تعیین پایایی آن از آلفای کرنباخ استفاده شده است. به منظور بررسی و تحلیل سوالات تحقیق از آزمون t استفاده شد و نتایج بدست آمده رابطه بین استفاده از فناوری اطلاعات و کارایی و اثربخشی محاکم قضایی را مورد تایید قرار دادند و بکارگیری فناوری اطلاعات باعث افزایش کارایی و اثربخشی مطلوب محاکم قضایی می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.