مطالعه تاثیر محلول پاشی کودهای آهن و روی به صورت سولفاته و نانوذرات بر رشد، نمو و میزان اسانس نعناع فلفلی تحت تنش شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه تاثیر محلول پاشی کودهای آهن و روی به صورت سولفاته و نانوذرات بر رشد، نمو و میزان اسانس نعناع فلفلی تحت تنش شوری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه تاثیر محلول پاشی کودهای آهن و روی به صورت سولفاته و نانوذرات بر رشد، نمو و میزان اسانس نعناع فلفلی تحت تنش شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تاثیر محلول پاشی کودهای آهن و روی به صورت سولفاته و نانوذرات بر رشد، نمو و میزان اسانس نعناع فلفلی تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه تاثیر محلول پاشی کودهای آهن و روی به صورت سولفاته و نانوذرات بر رشد، نمو و میزان اسانس نعناع فلفلی تحت تنش شوری :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
به منظور بررسی تاثیر محلول پاشی سولفات آهن و روی به دو شکل سولفاته و نانوذرات بر رشد و نمو و میزان اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) تحت تاثیر تنش شوری، آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در گلخانه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد اجرا شد. فاکتور اول شامل تنش شوری در ۴ سطح (۰، ۴۰، ۸۰ و ۱۲۰ میلی مولار) و فاکتور دوم شامل محلول پاشی سولفات آهن و روی که هرکدام در دو سطح صفر و ۱۵۰۰ پی پی ام و نانو ذرات در دو سطح صفر و ۳۰۰ پی پی ام بود. بررسی نتایج اثر متقابل داده ها نشان داد که بیشترین میزان شاخص های رشد در گیاهان شاهد (بدون تنش) و تنش ملایم (۴۰ میلی مولار) و بیشترین میزان اسانس در تنش ۴۰ و ۸۰ میلی مولار در تیمار نانو کود آهن و روی بدست آمد. بطور کلی می توان گفت که مصرف نانو کود آهن و روی نسبت به شکل سولفاته آن در شرایط تنش شوری ملایم (۴۰ میلی مولار) می تواند باعث افزایش رشد گیاه و افزایش میزان اسانس نعناع فلفلی شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.