توسعه بیوتکنولوژی در گیاه چای


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 توسعه بیوتکنولوژی در گیاه چای دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد توسعه بیوتکنولوژی در گیاه چای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی توسعه بیوتکنولوژی در گیاه چای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن توسعه بیوتکنولوژی در گیاه چای :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

چای یکی از رایج ترین و قدیمی ترین نوشیدنی غیرالکلی، سالم و محبوب دنیاست که توسط دو سوم از جمعیت جهان مصرف می شود و مصرف آن رو به افزایش است، در حالی که اکثر باغ های نواحی چای خیز دنیا از نهال های بذری بوده و قدمتی بیش از ۵۰ سال دارند که تولید محصول در آنها کم می باشد. هرچند روش های رایج اصلاح کمک قابل توجهی به پیشرفت و بهبود انواع چای در گذشته داشته اما به علت محدودیت های اصلاح سنتی و همزمان با افزایش تقاضا، نیاز به روش های پیشرفته بیوتکنولوژی و به نژادی شامل تکنیک های کشت بافت، جنین زایی سوماتیکی و انتقال ژن به عنوان روش های جایگزین، در راس برنامه های تحقیقاتی کشورهای چای خیز دنیا قرار گرفت. با استفاده از روش های بیوتکنولوژی می توان به افزایش عملکرد، بهبود کیفیت، افزایش مقاومت بوته اهی چای در مقابل تنش های زنده و غیر زنده اقدام نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.