ارزیابی درصد اسانس گیاه گشنیز (.Coriandrum sativum L) تحت تاثیر کاربرد ازتوباکتر و همزیستی میکوریزایی در منطقه کرمانشاه


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی درصد اسانس گیاه گشنیز (.Coriandrum sativum L) تحت تاثیر کاربرد ازتوباکتر و همزیستی میکوریزایی در منطقه کرمانشاه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی درصد اسانس گیاه گشنیز (.Coriandrum sativum L) تحت تاثیر کاربرد ازتوباکتر و همزیستی میکوریزایی در منطقه کرمانشاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی درصد اسانس گیاه گشنیز (.Coriandrum sativum L) تحت تاثیر کاربرد ازتوباکتر و همزیستی میکوریزایی در منطقه کرمانشاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی درصد اسانس گیاه گشنیز (.Coriandrum sativum L) تحت تاثیر کاربرد ازتوباکتر و همزیستی میکوریزایی در منطقه کرمانشاه :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

به منظور بررسی درصد اسانس گیاه دارویی گشنیز تحت تاثیر کاربرد ازتوباکتر و همزیستی میکوریزایی، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال ۱۳۹۴ در منطقه کرمانشاه انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل دو سطح قارچ میکوریزا شامل سطح صفر (بدون مصرف)، سویه: Glomus mossea و در دو سطح ازتوباکتر شامل سطح صفر (بدون مصرف) و مصرف باکتری ازتوباکتر بود. نتایج آزمایش نشان داد که مصرف سطوح مختلف باکتری ازتوباکتر و میکوریزا تفاوت معنی داری برای درصد اسانس نشان داد. مصرف میکوریزا با میانگین ۰/۱۳ درصد منجر به افزایش درصد اساس گیاه گشنیز گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.