اثر متیل جاسمونات و هزیستی قارچ Piriformospora indica بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
20 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر متیل جاسمونات و هزیستی قارچ Piriformospora indica بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر متیل جاسمونات و هزیستی قارچ Piriformospora indica بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر متیل جاسمونات و هزیستی قارچ Piriformospora indica بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر متیل جاسمونات و هزیستی قارچ Piriformospora indica بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita) :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

در این پژوهش تاثیر قارچ اندوفیت Puriformospora indica و محلول پاشی متیل جاسمونات بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی مورد مطالعه قرار گرفت. تیمارها شامل تلقیح با قارچ پیریفورموسپوراایندیکاو سه سطح متیل جاسمونات (صفر، ۷۵ و ۱۵۰ میکرومولار) بودند. نتایج نشان داد که تلقیح قارچ پیریفورموسپوراایندیکا به ریشه گیاه نعناع فلفلی موجب افزایش ۳۲ درصدی محتوای اسانس در مقایسه با گیاهان شاهد شد. محتوا و ترکیبات اسانس تحت تاثیر کاربرد متیل جاسمونات قرار گرفتند که به میزان غلظت متیل جاسمونات بستگی داشت. بطوریکه غلظت ۷۵ میکرومولار متیل جامسونات موجب افزایش محتوای اسانس شد، در حالی که غلظت ۱۵۰ میکرومولار آن توانست محتوای اسانس برگ را به میزان ۱۵/۹۳ درصد در گیاهان همزیست با قارچ کاهش دهد. از طرفی بیشترین میزان منتول در کاربرد توام تلقیح قارچی و ۷۵ میکرومولار متیل جاسمونات مشاهده شد. به نظر می رسد محلول پاشی سطوح پایین متیل جاسمونات و تلقیح قارچ پیریفورموسپوراایندیکا در گیاه دارویی نعناع فلفلی موجب تحریک سنتز اسانس می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.