کارایی حشره کشی ترکیب سایان با اسانس اکالیپتوس روی حشرات کامل شپشه ی آرد (Tribolium confusum Duval (Col.; Tenebrionidae


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارایی حشره کشی ترکیب سایان با اسانس اکالیپتوس روی حشرات کامل شپشه ی آرد (Tribolium confusum Duval (Col.; Tenebrionidae دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارایی حشره کشی ترکیب سایان با اسانس اکالیپتوس روی حشرات کامل شپشه ی آرد (Tribolium confusum Duval (Col.; Tenebrionidae  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارایی حشره کشی ترکیب سایان با اسانس اکالیپتوس روی حشرات کامل شپشه ی آرد (Tribolium confusum Duval (Col.; Tenebrionidae،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارایی حشره کشی ترکیب سایان با اسانس اکالیپتوس روی حشرات کامل شپشه ی آرد (Tribolium confusum Duval (Col.; Tenebrionidae :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

استفاده از حشره کش ها و ضدعفونی کننده های تدخینی برای حفاظت از فراورده های انباری در برابر آفات، باعثبروز برخی مشکلات مانند ایجاد مقاومت در برابر حشرهکشها، خطرات احتمالی به ویژه برای پستانداران وآلودگی های زیست محیطی شده است. در حال حاضر، برای کنترل شیمیایی با استفاده از مواد ارگانیک دوگزینه ی مهم در مدیریت تلفیقی آفات مورد استفاده قرار می گیرند که عبارت از اسانس های گیاهی و خاک هایدیاتومه می باشند. در این تحقیق اثر چهار غلظت اسانس اکالیپتوس (۰، ۲۲/۵۷، ۲۴/۳، ۲۹/۵۱ میکرولیتر بر لیتر هوا) و پنج دز خاک دیاتومه ی سایان (۰/۱۲۵، ۰/۲۵، ۰/۵، ۱ و ۱/۵ گرم بر کیلوگرم غله) علیه حشرات کامل شپشه ی آرد (Tribolium confusum) در شرایط آزمایشگاهی (۱±۲۵ درجهی سلسیوس، رطوبت نسبی ۵±۶۵ و دوره ی نوری ۸:۱۶) در قالب طرح فاکتوریل انجام شد. مرگ و میر حشرات کامل پس از ۲۴، ۴۸ و ۷۲ ساعت ثبت گردید. نتایج نشان داد که اثر غلظت اسانس و دز سایان روی درصد مرگ و میر در سطح احتمال یک درصد معنیدار بود. با افزودن اسانس به خاک دیاتومه مرگ و میر به صورت معناداری افزایش یافت. همچنین افزایش غلظت اسانس نیز مرگ و میر را افزایش داد. به طور مثال در ۷۲ ساعت و بالاترین دز خاک دیاتومه (۱/۵ گرم بر کیلوگرم) غلظت های ۲۲/۵۷، ۲۴/۳ و ۲۹/۵۱ سایان افزایش معناداری (۷۶/۶، ۸۱/۵، ۹۱/۹) نسبت به خاک دیاتومه به تنهایی (۳۲/۵) داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.