سنجش قدرت پلی ساکارید استخراجی از گیاه آب تره در مهار رادیکال آزاد DPPH


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنجش قدرت پلی ساکارید استخراجی از گیاه آب تره در مهار رادیکال آزاد DPPH دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنجش قدرت پلی ساکارید استخراجی از گیاه آب تره در مهار رادیکال آزاد DPPH  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنجش قدرت پلی ساکارید استخراجی از گیاه آب تره در مهار رادیکال آزاد DPPH،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنجش قدرت پلی ساکارید استخراجی از گیاه آب تره در مهار رادیکال آزاد DPPH :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

فرایند استخراج با استفاده از اولتراسونیک براساس روش جامد- مایع برای استخراج پلی ساکاریدهای گیاه آب تره مورد استفاده قرار گرفت. در این تحقیق به بررسی قدرت پلی ساکارید گیاه آب تره در مهار رادیکال آزاد DPPH پرداخته شد. نتایج مقایسه قدرت پلی ساکارید در مهار رادیکال آزاد DPPH تیمارهای مختلف پلی ساکارید و ویتامین ث نشان میدهد که پلی ساکارید استخراج شده از گیاه آب تره دارای قدرت مهار رادیکال بیشتری نسبت به نمونه شاهد (ویتامین ث) می باشد به طوری که در غلظت ۳۰۰ میکروگرم بر میلی لیتر پلی ساکارید درصد مهار رادیکال برابر با ۱۰۰ خواهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.