تعیین وضعیت و شناسایی عوامل موثر میزان نوآوری بنگاه های کوچک و متوسط کشاورزی در استان کرمانشاه


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین وضعیت و شناسایی عوامل موثر میزان نوآوری بنگاه های کوچک و متوسط کشاورزی در استان کرمانشاه دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین وضعیت و شناسایی عوامل موثر میزان نوآوری بنگاه های کوچک و متوسط کشاورزی در استان کرمانشاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین وضعیت و شناسایی عوامل موثر میزان نوآوری بنگاه های کوچک و متوسط کشاورزی در استان کرمانشاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین وضعیت و شناسایی عوامل موثر میزان نوآوری بنگاه های کوچک و متوسط کشاورزی در استان کرمانشاه :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

هدف از این مطالعه بررسی تاثیر عوامل فردی، درون سازمانی و محیطی بر نوآوری مدیران و صاحبان بنگاه هایکوچک و متو سط شهرستان کرمانشاه بود. جامعه آماری شامل کلیه صاحبان و یا مدیران بنگاه های کوچک و متوسطبخش کشاورزی در شهرستان کرمانشاه بود و ۷۲ نفر از آنها با استفاده از جدول بارتلت (۲۰۰۱)، به عنوان افراد نمونهگزینش شدند. روایی پرسشنامه توسط پانل متخصصان و پایایی آن توسط ضریب آلفای کرونباخ تایید شد (> 0.86).نتایج تحقیق نشان داد که میزان نوآوری مدیران با سن، میزان سرمایه، ظرفیت تولید، رضایت از شغل رابطه منفی ومعکوسی داشت. اما بین میزان نوآوری مدیران با میزان تحصیلات، شرکت در کلاس های آموزشی، تعداد و سن و مهارتکارکنان، سیاست ها و قوانین دولت رابطه ای دیده نشد. همچنین میزان نوآوری مدیران با میزان ریسک، بودجه تخصیصداده شده به بخش آموزش، مصرف اعتبارات در فعالیت های نوآورانه، پاداش به کارمندان، کنترل تجهیزسستم ها، تعدادرقبا، فرصت نوآوری، دانش و اطلاعات دانشگاه، میزان استفاده از مشاوران، ارتباط با خریداران، مشتریان، رقبا وتولیدکنندگان مواد اولیه رابطه مثبت و معنی داری وجود داشت. نتایج آزمون من ویت نی و کروسکال والیس نشان داد کهتفاوت معناداری بین گروه های مختلف جنسیتی و تحصیلی وجود ندارد. علاوه بر این، میزان نوآوری در صاحبان صنایعتبدیلی و تکمیلی که زیرمجموعه سازمان صنعت، معدن و تجارت هستند نسبت به مدیران صنایعی که زیرمجموعه وزارتجهاد کشاورزی بودند، بیشتر بوده است. نتایج رگرسیون بیانگر این بود که عوامل فردی، عوامل درون سازمانی و عواملمحیطی به ترتیب در میزان نوآوری مدیران تاثیر داشته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.