بررسی اثرات غلظت Na(2)EDTA و FeSO(4) 7H(2)O محیط کشت القا روی کشت بساک گیاه فلفل دلمه ای (.Capsicum annuum L)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات غلظت Na(2)EDTA و FeSO(4) 7H(2)O محیط کشت القا روی کشت بساک گیاه فلفل دلمه ای (.Capsicum annuum L) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات غلظت Na(2)EDTA و FeSO(4) 7H(2)O محیط کشت القا روی کشت بساک گیاه فلفل دلمه ای (.Capsicum annuum L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات غلظت Na(2)EDTA و FeSO(4) 7H(2)O محیط کشت القا روی کشت بساک گیاه فلفل دلمه ای (.Capsicum annuum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات غلظت Na(2)EDTA و FeSO(4) 7H(2)O محیط کشت القا روی کشت بساک گیاه فلفل دلمه ای (.Capsicum annuum L) :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

پتانسیل آندروژنز چهار رقم تجاری فلفل دلمه ای (.Capsicum annuum L) شامل پلاتو، کاملوت،کالیفرنیاواندر و کالیفرنیوم، از طریق کشت بساک در محیط کشت القا C در غلظت های مختلف Na(2)EDTA وFeSO(4). 7H(2)O بر صفت درصد کالوس زایی بساک ها ارزیابی شد. نتایج نشان داد که رقم و غلظت منبع آهن محیطکشت، اثرات معنی داری روی صفت کالوس زایی بساک ها داشته اند. بساک های همه ارقام از ۸ تا ۳۶ % کالوستولید کردند. ارقام کالیفرنیوم و پلاتو بالاترین میزان کالوس زایی (به ترتیب ۳۶ و ۳۰/۳۳%) را در غلظت ۱۸/۶۵mgl(-1) Na(2)EDTA و ۱۳/۹۰ mgl(-1)FeSO(4). 7H(2)O (مقدار شاهد در محیط کشت C) نشان دادند. کمترین میزان کالوسزایی مربوط به رقم کاملوت (۸%) در غلظت ۱۵/۹۷mgl(-1 Na(2)EDTA و ۱۱/۹۰mgl(-1) FeSO(4), 7H(2)O بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.