بررسی اثر کاربرد جداگانه و تلفیقی تغذیه رازیانه با استفاده از کودهای ورمی کمپوست و اوره بر عملکرد و درصد اسانس رازیانه رقم شوروک شاری (.Foeniculum vulgare Mill cv. Soroksari)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر کاربرد جداگانه و تلفیقی تغذیه رازیانه با استفاده از کودهای ورمی کمپوست و اوره بر عملکرد و درصد اسانس رازیانه رقم شوروک شاری (.Foeniculum vulgare Mill cv. Soroksari) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر کاربرد جداگانه و تلفیقی تغذیه رازیانه با استفاده از کودهای ورمی کمپوست و اوره بر عملکرد و درصد اسانس رازیانه رقم شوروک شاری (.Foeniculum vulgare Mill cv. Soroksari)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر کاربرد جداگانه و تلفیقی تغذیه رازیانه با استفاده از کودهای ورمی کمپوست و اوره بر عملکرد و درصد اسانس رازیانه رقم شوروک شاری (.Foeniculum vulgare Mill cv. Soroksari)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر کاربرد جداگانه و تلفیقی تغذیه رازیانه با استفاده از کودهای ورمی کمپوست و اوره بر عملکرد و درصد اسانس رازیانه رقم شوروک شاری (.Foeniculum vulgare Mill cv. Soroksari) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

برای داشتن یک سیستم کشاورزی پایدار، استفاده از نهاده هایی که جنبه های اکولوژیکی سیستم را بهبودبخشند و مخاطرات محیطی را کاهش دهند ضروری است. به منظور مطالعه اثرات کاربرد منفرد و تلفیقیکودهای ورمی کمپوست و شیمیایی بر عملکرد و درصد اسانس گیاه رازیانه رقم شوروک شاری آزمایشی در مزرعهتحقیقاتی واقع در شهرستان ایلام در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۱۲ تیمار در ۳ تکرار انجام شد. دراین بررسی ۳ مقدار مختلف کود ورمی کمپوست (۱۰ و ۲۰ و ۳۰ تن در هکتار) با ۴ سطح کاربرد کود شیمیایی اوره(۰ و ۵۰ و ۱۰۰ و ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار) مورد ارزیابی قرار گرفت. تجزیه واریانس صفات نشان داد که اثر متقابل کود ورمی کمپوست و کود ازت بین تمامی صفات بغیر از ارتفاع بوته، شاخص برداشت و درصد اسانس اختلافمعنی داری وجود دارد. مقایسه میانگین صفات نشان داد که تیمار ۲۰ تن کود ورمی کمپوست منجر به افزایشتعداد دانه در چتر، وزن هزار دانه و نهایتا عملکرد دانه شده است. همچنین مقایسه میانگین صفات حاکی ازافزایش صفات اندازه گیری شده در تیمار ۱۰۰ کیلوگرم کود ازته بود. مقایسه میانگین اثرات متقابل صفات نشانداد که تیمار ۱۵۰ کیلوگرم کود ازت و ۲۰ تن کود ورمی کمپوست نقش موثرتری در افزایش عملکرد دانه رازیانهداشته است. توصیه می گردد با توجه به اثرات بسیار مطلوب ورمی کمپوست و بالا بردن سطح حاصلخیزی خاکنسبت بیشتری از ورمی کمپوست مصرف گردد و در صورت امکان برای مزارعی که از کود دامی برای حاصلخیزیخاک استفاده می کنند به کمک کرم های خاکی این کودها را که عمدتا آلوده به تخم علف های هرز می باشند،جایگزین نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.