اثرکود شیمیایی وورمی کمپوست بر ویژگی های رشدی وغلظت برخی عناصرگیاه فلفل زینتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرکود شیمیایی وورمی کمپوست بر ویژگی های رشدی وغلظت برخی عناصرگیاه فلفل زینتی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرکود شیمیایی وورمی کمپوست بر ویژگی های رشدی وغلظت برخی عناصرگیاه فلفل زینتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرکود شیمیایی وورمی کمپوست بر ویژگی های رشدی وغلظت برخی عناصرگیاه فلفل زینتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرکود شیمیایی وورمی کمپوست بر ویژگی های رشدی وغلظت برخی عناصرگیاه فلفل زینتی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

اثر بسترهای کشت ورمی کمپوست و کود شیمیایی بر ویژگی های کم و کیفی گیاه فلفل زینتی در یک آزمایش گلخانه ایشهرداری تولیدات مشهد بررسی شد. تیمارهای آزمایشی شامل کود شیمیایی NPK؛ (۰/۲۵ و ۰/۵۰) و ورمی کمپوست در سه سطح (۲/۵، ۵ و ۱۰ درصد وزنی) بودند. تیمار شاهد، خاک بدون کود شیمیایی و ورمی کمپوست بود. آزمایش به صورت طرح کاملا تصادفی و در سه تکرار اجرا گردید. گیاهان در شرایط گلخانه به مدت ۲ ماه رشد نمودند. سپس از محل طوقه قطع و برگ طوقه و ساقه آنها جدا گردید. صفات اندازه گیری شده گیاه شامل وزن خشک اندام هوایی، وزن خشک ریشه، تعداد گل، تعداد برگ، قطر گل و ارتفاع نهابی بود. نتایج نشان داد که کاربرد کود شیمیایی و ورمی کمپوست باعث افزایش وزن خشک اندام هواییگیاه، وزن خشک ریشه، تعداد گل، تعداد برگ، قطر گل و ارتفاع نهایی شد. بیشترین مقدار پارامترهای رویشی ذکر شده مربوط بهتیمار ۱۰ درصد ورمی کمپوست بود و اختلاف معنی داری نسبت به تیمار شاهد داشت. کمترین مقدار پارامترهای رویشی مربوطبه تیمار شاهد بود با توجه به نتایج آزمایش، کاربرد ورمی کمپوست و کود شیمیایی در پرورش گل فلفل زینتی پیشنهاد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.