مقاله آنالیز بیوانفورماتیکی و مطالعات مدلسازی ساختاری آنزیم هلیکاز ترمیم کننده (UvrD) DNA در آرابیدوپسیس تالیانا (Arabidopsis thaliana) و برنج ( Oryza sativa)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آنالیز بیوانفورماتیکی و مطالعات مدلسازی ساختاری آنزیم هلیکاز ترمیم کننده (UvrD) DNA در آرابیدوپسیس تالیانا (Arabidopsis thaliana) و برنج ( Oryza sativa) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آنالیز بیوانفورماتیکی و مطالعات مدلسازی ساختاری آنزیم هلیکاز ترمیم کننده (UvrD) DNA در آرابیدوپسیس تالیانا (Arabidopsis thaliana) و برنج ( Oryza sativa)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آنالیز بیوانفورماتیکی و مطالعات مدلسازی ساختاری آنزیم هلیکاز ترمیم کننده (UvrD) DNA در آرابیدوپسیس تالیانا (Arabidopsis thaliana) و برنج ( Oryza sativa)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آنالیز بیوانفورماتیکی و مطالعات مدلسازی ساختاری آنزیم هلیکاز ترمیم کننده (UvrD) DNA در آرابیدوپسیس تالیانا (Arabidopsis thaliana) و برنج ( Oryza sativa) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
پروتئین های مسئول ترمیم خطاهای تکثیرDNAیاMMRها ۱، نقش مهمی در برقراری پایداری ژنوم کل موجودات ایفا می کنند.مطالعات ژن هایMMRدر گیاهان، مشابهت های زیادی را با ژن هایMMRدرE.coliنشان می دهند. عملکرد محصولات گیاهی بطور مستقیم مرتبط با پایداری ژنوم است که جهت رشد بهینه و توسعه گیاه ضروری می باشد. استرس های فراوانی نظیر اشعه فرابنفش،تابش های رادیواکتیو، آلوده کننده ها و فلزات سنگین، خساراتی را بهDNAوارد می کنند که موجب ناپایداری ژنوم و تداخل در رشد وباروری گیاه می شوند. اما مکانیسم های موثر ترمیم کننده قادرند اثرات نامطلوب این خسارات را کاهش دهند. بنابراین مطالعه جزئی وکامل ژن های درگیر در مسیرهای متفاوت ترمیم کننده خسارات در گیاهان بسیار قابل اهمیت می باشد. آنزیم هلیکازUvrDجزئی ازکمپلکسMMRبوده و نقش مهمی را در فرایند ترمیمDNAاز طریق باز کردن پیچش های آن بر عهده دارد. در این مقاله آنالیزبیوانفورماتیکی آنزیم هلیکازUvrDدر دو گونه آرابیدوپسیس و برنج مورد بررسی قرار می گیرد. آنزیم هلیکازUvrDدر آرابیدوپسیس و برنج به ترتیب پروتئینی با ۱۱۴۹۱۲۹ کیلو دالتون) و ۱۱۶۵ ۱۳۰ کیلو دالتون) اسید آمینه می باشد که این پروتئین ها تمام دامین های حفاظتی را دارا بوده و به دلیل دارا بودن انتهایNترمینال بلندتر، از آنزیم هلیکازUvrDدرE.coliبزرگتر می باشند. برای دست یابی به اطلاعاتی در مورد ساختار این آنزیم با استفاده از روش های بیوانفورماتیک، ساختار سه بعدی این آنزیم برای دو گیاه مختلف پیش بینی گردید و آنزیم هلیکازREPباکتریE.coliبه عنوان الگو برای طراحی ساختار آنزیم مورد نظر مورد استفاده قرار گرفت. ساخت تصاویرگرافیکی مولکولی و آنالیزهای ساختاری بهترین مدل ساخته شده، با نرم افزار کایمرا انجام گرفت. این تحقیق امکان آنالیز بیوانفورماتیکی آنزیم مهم هلیکازUvrDمربوط به مسیرMMRو امکان بررسی ساختار سه بعدی آن را فراهم می نماید اما مطالعات آتی پیرامون خصوصیات عملکردی و بیوشیمیایی این آنزیم به منظور شناسایی نقش آن در استرس های مختلف بسیار ضروری به نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.