تاثیر استخراج آنزیمی آلژینات جلبک قهوه ای Sargassumangustifolium بر ویژگی های ضداکسایشی آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر استخراج آنزیمی آلژینات جلبک قهوه ای Sargassumangustifolium بر ویژگی های ضداکسایشی آن دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر استخراج آنزیمی آلژینات جلبک قهوه ای Sargassumangustifolium بر ویژگی های ضداکسایشی آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر استخراج آنزیمی آلژینات جلبک قهوه ای Sargassumangustifolium بر ویژگی های ضداکسایشی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر استخراج آنزیمی آلژینات جلبک قهوه ای Sargassumangustifolium بر ویژگی های ضداکسایشی آن :
تعداد صفحات :۱۷
چکیده مقاله:
هدف از این مطالعه، ارزیابی تاثیر آنزیم های متفاوت بر ویژگی های ضداکسیدانی آلژینات استخراج شده از جلبک قهوه ایS.angustifolium می باشد. استخراج با دو آنزیم آلکالاز و سلولاز صورت گرفت. در تحقیق حاضر به منظور سنجشویژگی های ضداکسیدانی آلژینات از روش اندازه گیری قدرت مهارکنندگی رادیکال آزاد DPPH و کاهندگی آهن( Redusig power ) با نمونه هایی در غلظت ۱۰۰۰ میکروگرم بر میلی لیتر استفاده شد. بر اساس نتایج به دست آمدهآنزیم آلکالاز و سلولاز به ترتیب به میزان ۷۴ / ۶۱ % و ۶۵ / ۵۳ % رادیکال آزاد DPPH را مهارکردند. همچنین آلژینات هایاستخراج شده توانستند به میزان ۴۵ / ۲۴ %و ۹۳ / ۲۶ % در آنزیم های آلکالاز و سلولاز کاهندگی آهن را منجر شوند. با توجهبه اهمیت و کاربرد گسترده آلژینات در صنایع غذایی، نتایج این تحقیق پتانسیل استفاده از آلژینات به عنوان ترکیبعملکردی با ویژگی ضد اکسیدانی در تولید محصولات غذایی را مطرح می سازد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.