بررسی تاثیر تیمارهای آب گرم، کلرید کلسیم و پوترسین بر روی عمر انبارمانی و کیفیت میوه توت فرنگی (رقم گاویتا)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر تیمارهای آب گرم، کلرید کلسیم و پوترسین بر روی عمر انبارمانی و کیفیت میوه توت فرنگی (رقم گاویتا) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر تیمارهای آب گرم، کلرید کلسیم و پوترسین بر روی عمر انبارمانی و کیفیت میوه توت فرنگی (رقم گاویتا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر تیمارهای آب گرم، کلرید کلسیم و پوترسین بر روی عمر انبارمانی و کیفیت میوه توت فرنگی (رقم گاویتا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر تیمارهای آب گرم، کلرید کلسیم و پوترسین بر روی عمر انبارمانی و کیفیت میوه توت فرنگی (رقم گاویتا) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

در این مطالعه اثرآب گرم (در دماهای ۴۵ و ۵۰ درجه)، پوترسین (در غلظت های ۰.۵ و ۲ میلی مول بر لیتر)، کلرید کلسیم (در غلظت های ۱ و ۳ درصد) و اب مقطر (شاهد) روی عمر پس از برداشت و کیفیت میوه توت فرنگی در طی انبارداری در دمای ۵ درجه سانتیگراد که به مدت ۹ روز ذخیره شده بودند مورد مطالعه قرار گرفت. میوه ها در آب گرم و محلول های مورد نظر به مدت ۵ دقیقه غوطه ور شده و پس از خشک شدن به سردخانه با دمای ۵ درجه منتقل شدند. در روزهای سوم، ششم و نهم pH، مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتراسیون، ویتامین ث عمرانبارمانی اندازه گیری شد. در اثر اعمال این تیمارها آب گرم و پوترسین و پس از آن کلرید کلسیم به طور معنی داری مقدار مواد جامد محلول و ویتامین ث با افزایش دوره نگهداری کاهش می یابد. در طول انبارداری میوهها، اسیدیته قابل تیتراسیون روند کاهشی و PH آب میوه روند افزایشی نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.