بررسی اثرات ارتفاع از سطح دریا و مراحل فنولوژی بر پارامترهای کیفیت علوفه در گونه Thymus kotschyanus (مطالعه موردی ارتفاعات جنوب شرقی سبلان)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات ارتفاع از سطح دریا و مراحل فنولوژی بر پارامترهای کیفیت علوفه در گونه Thymus kotschyanus (مطالعه موردی ارتفاعات جنوب شرقی سبلان) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات ارتفاع از سطح دریا و مراحل فنولوژی بر پارامترهای کیفیت علوفه در گونه Thymus kotschyanus (مطالعه موردی ارتفاعات جنوب شرقی سبلان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ارتفاع از سطح دریا و مراحل فنولوژی بر پارامترهای کیفیت علوفه در گونه Thymus kotschyanus (مطالعه موردی ارتفاعات جنوب شرقی سبلان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات ارتفاع از سطح دریا و مراحل فنولوژی بر پارامترهای کیفیت علوفه در گونه Thymus kotschyanus (مطالعه موردی ارتفاعات جنوب شرقی سبلان) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

مرحله رشد یا فنولوژیکی یکی از مهمترین عامل موثر بر ترکیب و ارزش غذایی علوفه مرتعی است. علاوه بر اینبرخی از مطالعات حاکی از تاثیر ارتفاع بر شاخص های کیفیت علوفه می باشد. بررسی ارزیابی تغییرات ارزش غذاییگونه T. kotschyanus در دو سطح ارتفاعی ۲۳۸۵ و ۲۹۷۰ متر از سطح دریا در سه مرحله فنولوژی رویشی، گل-دهی و بذردهی در مراتع جنوبشرقی سبلان صورت گرفت. در هر محدوده ارتفاعی تعداد ۵۰ نمونه از پایههایگیاهی در سه مرحله فنولوژیکی و در دو ارتفاع برداشت شد. پس از آماده سازی شاخص های کیفیت اندازه گیری شد.درصد خاکستر، درصد چربی خام، درصد پروتیین خام و ADF در سطح ارتفاعی ۲۳۸۵ متر میانگین بالاتری نسبت بهسطح ارتفاعی ۲۹۷۰ متر نشان داد ولی تاثیر معنی داری مشاهده نشد. بالاترین درصد ماده خشک، درصد ماده آلی وADF در مرحله بذردهی مشاهده شد که تفاوت معنی داری با مرحله رویشی و گلدهی داشت (P<0.05). بالاتریندرصد NDF هم در مرحله بذردهی مشاهده شد، با این حال تفاوت معنی داری با مرحله گلدهی نشان نداد. بالاتریندرصد خاکستر، چربی خام و پروتیین خام در مرحله رویشی دیده شد که تفاوت معنی داری با دو مرحله گلدهی وبذردهی داشت. علت عدم تفاوت معنی دار تغییرات ارتفاع در پارامترهای کیفیت در این مطالعه را می توان در عدمتغییر محسوس در شرایط رویشگاهی در دو سطح ارتفاعی دانست. با افزایش سن گیاه و پیشرفت مراحل فنولوژیکیبر مقدار بافت های استحکامی مانند سلولز و لیگنین گیاه افزوده شده و در نتیجه از میزان پروتیین خام کاسته و بهعبارتی، کیفیت علوفه کمتر می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.