جداسازی آمینواسید گلیسین با استفاده از سیستم های دوفازی آبی شامل ( PEG +C4H4Na2O6 +H2O) در وزن های مولکولی مختلف PEG
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
جداسازی آمینواسید گلیسین با استفاده از سیستم های دوفازی آبی شامل ( PEG +C4H4Na2O6 +H2O) در وزن های مولکولی مختلف PEG دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد جداسازی آمینواسید گلیسین با استفاده از سیستم های دوفازی آبی شامل ( PEG +C4H4Na2O6 +H2O) در وزن های مولکولی مختلف PEG کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی آمینواسید گلیسین با استفاده از سیستم های دوفازی آبی شامل ( PEG +C4H4Na2O6 +H2O) در وزن های مولکولی مختلف PEG،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن جداسازی آمینواسید گلیسین با استفاده از سیستم های دوفازی آبی شامل ( PEG +C4H4Na2O6 +H2O) در وزن های مولکولی مختلف PEG :
تعداد صفحات :۱۶
چکیده مقاله:
یکی از راهکارهای پژوهشگران برای جداسازی محصولات بیوتکنولوژی استفاده از سیستم های دو فاری آبی بهعنوان جایگزین برای استخراج مایع- مایع با سیستم های رایج آب و حلال آلی می باشد. در این تحقیق جدایی آمینواسید گلیسین در سیستم های دو فازی آبی بررسی شده است. گلیسین کاربرد فراوانی در صنایع مختلفدارد و به عنوان بهبود دهنده ی طعم، برای طول عمر مفید در پنیر خامه ای و عامل بافر در تولید مواد غذایی ودر صنعت دارویی کاربرد دارد.سیستم های دو فازی آبی مورد مطالعه مخلوط های از پلی اتیلن گلایکول (PEG) با وزن های مولکولی (۱۰۰۰ و۶۰۰۰) و نمک سدیم تارتارات و آب در دمای ۲۹۸ کلوین می باشد. با تجزیه این سیستم ها منحنی های جداییفازی (منحنی باینودال) و خطوط رابط مربوط به هر سیستم تعیین و ترسیم شده و اثر تغییر جرم مولکولی پلیاتیلن گلایکول بر منحنی باینودال و ضریب تقسیم گلیسین و طول خطوط رابط مورد مطالعه قرار گرفته است کهافزایش جرم مولکولی پلیمر باعث افزایش منطقه دوفازی و کاهش ضریب تفکیک و افزایش طول خطوط رابطشده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.