آنالیز جمعیت مجازی (VPA)، تعیین الگوی بازگشت شیلاتی و آنالیز گروه های همزاد خرچنگ شناگر آبی (Portunus segnis (Forskal 1775 در آبهای ساحلی خلیج فارس و دریای عمان (استان هرمزگان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آنالیز جمعیت مجازی (VPA)، تعیین الگوی بازگشت شیلاتی و آنالیز گروه های همزاد خرچنگ شناگر آبی (Portunus segnis (Forskal 1775 در آبهای ساحلی خلیج فارس و دریای عمان (استان هرمزگان) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آنالیز جمعیت مجازی (VPA)، تعیین الگوی بازگشت شیلاتی و آنالیز گروه های همزاد خرچنگ شناگر آبی (Portunus segnis (Forskal 1775 در آبهای ساحلی خلیج فارس و دریای عمان (استان هرمزگان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آنالیز جمعیت مجازی (VPA)، تعیین الگوی بازگشت شیلاتی و آنالیز گروه های همزاد خرچنگ شناگر آبی (Portunus segnis (Forskal 1775 در آبهای ساحلی خلیج فارس و دریای عمان (استان هرمزگان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آنالیز جمعیت مجازی (VPA)، تعیین الگوی بازگشت شیلاتی و آنالیز گروه های همزاد خرچنگ شناگر آبی (Portunus segnis (Forskal 1775 در آبهای ساحلی خلیج فارس و دریای عمان (استان هرمزگان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بوم شناسی آبزیان

تعداد صفحات :۱۴

این پژوهش در آبهای منطقه سیریک تا اطراف بندرعباس و قشم و از اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۹ تا مهرماه ۱۳۹۰ صورت گرفت. نمونه برداری به صورت ماهانه و با تور ترال کف ویژه میگو صورت گرفت. در این تحقیق مشخص گردید ضریب تلاش صیادی در نقطه بیشینه تولید پایدار، برابر ۱.۱ می باشد. در این سطح میزان محصول (MSY) به ۳۰۲.۲ تن، میزان توده زنده بقاء یافته در دامنه زمانی محاسباتی به ۱۳۱.۶ تن و میزان ارزش اقتصادی حاصل از صید خرچنگ شناگر آبی به ۶۲۵.۳ دلار می رسد. کاهش ۲۰% میزان تلاش صیادی منجر به تولید محصول کم تر اما با میزان بهینه صرفه اقتصادی (MEY) معادل با ۶۳۳.۱ دلار خواهد بود. بررسی الگوی Recruitment نسبی این گونه خرچنگ نشان داد که در استان هرمزگان بیشترین درصد با قابلیت صید در مهرماه وجود دارد و سن احیاء و یا بازگشت شیلاتی تقریبا ۰.۵ سال (۶ ماه) با عرض کاراپاس ۹۱ و ۱۱۰ میلیمتر به ترتیب برای جنس های ماده و نر خرچنگ شناگر آبی تخمین زده شد. بر اساس نتایج حاصل از آنالیز گروه های همزاد به روش باتاچاریا، حداقل سه گروه سنی در تمامی فصول سال های ۹۱ -۱۳۸۹ و برای هر دو جنس نر و ماده خرچنگ شناگر آبی تشخیص و جداسازی شد. همچنین این گروه ها در برخی ماه ها به ویژه در جنس ماده خرچنگ، درجاتی از هم پوشانی را نشان دادند.

کلید واژه: تولید پایدار، مدل تامپسون و بل، باتاچاریا، خلیج فارس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.