شناسایی سریع و اختصاصی سرووار بیماری زای سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از روش تکثیر هم دمای به واسطه حلقه (LAMP)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی سریع و اختصاصی سرووار بیماری زای سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از روش تکثیر هم دمای به واسطه حلقه (LAMP) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی سریع و اختصاصی سرووار بیماری زای سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از روش تکثیر هم دمای به واسطه حلقه (LAMP)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی سریع و اختصاصی سرووار بیماری زای سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از روش تکثیر هم دمای به واسطه حلقه (LAMP)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی سریع و اختصاصی سرووار بیماری زای سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از روش تکثیر هم دمای به واسطه حلقه (LAMP) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی میکروارگانیسم ها

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: باکتری سالمونلا تیفی موریوم یکی از بیماری زاهای غذایی مهم و از علل شایع سالمونلوزیس است که گاهی به عفونت خون یا حتی مرگ منجر می شود. در مطالعه حاضر، این سرووار بیماری زا با روش تکثیر هم دمای به واسطه حلقه (LAMP) شناسایی شد.مواد و روش ها: از ۶ پرایمر اختصاصی برای تکثیر ژن STM4497 و شناسایی سویه های سالمونلا تیفی موریوم و از روش های کدورت سنجی و ژل- الکتروفورز برای آشکارسازی محصول های واکنش استفاده شد. همچنین، کارایی روش LAMP برای شناسایی سویه های سالمونلا تیفی موریوم در نمونه های گوشت مرغ آلوده شده به شکل مصنوعی به این باکتری بررسی شد.نتایج: اختصاصیت این روش روی جدایه های مختلف سالمونلا و غیر سالمونلا ارزیابی و نتایج مثبت تنها برای جدایه های سالمونلا تیفی موریوم حاصل شدند. حساسیت این روش برای سویه های یادشده، ۱۰ کلنی در هر تیوب واکنش بود که نسبت به روش های ارائه شده پیشین برای شناسایی این سرووار بیشتر است. ارزیابی این روش روی نمونه های گوشت آلوده شده به شکل مصنوعی با سالمونلا تیفی موریوم نشان داد که روش حاضر، این باکتری را با حساسیت ۱۰۳ کلنی در آغاز انکوباسیون و ۱۰ کلنی پس از ۴ ساعت انکوباسیون شناسایی می کند.بحث و نتیجه گیری: با توجه به اختصاصیت و حساسیت زیاد روش حاضر و ارزان قیمت بودن آن به دلیل نیازنبودن استفاده از دستگاه گران قیمت ترموسیکلر و ژل-الکتروفورز نتیجه گیری می شود که این روش ابزاری قدرتمند، دقیق و ارزان برای شناسایی سرووار بیماری زای سالمونلا تیفی موریوم در آزمایشگاه های کنترل کیفی مواد غذایی و آزمایشگاه های تشخیصی با تجهیزات اندک است.

کلید واژه: سالمونلا تیفی موریوم، روش LAMP، ژن STM4497

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.