بررسی اثر عصاره بره موم (Propolis) کردستان بر ویژگی های بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر عصاره بره موم (Propolis) کردستان بر ویژگی های بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر عصاره بره موم (Propolis) کردستان بر ویژگی های بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر عصاره بره موم (Propolis) کردستان بر ویژگی های بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر عصاره بره موم (Propolis) کردستان بر ویژگی های بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی شیلات ایران (فارسی)
تعداد صفحات :۱۶
فساد ماهی ها ناشی از تغییرات ایجاد شده در اثر واکنش های بیولوژیکی ازقبیل اکسایش چربی ها، واکنش های منتج از فعالیت های آنزیم های طبیعی ماهی و فعالیت های متابولیکی ریزاندامگان است. این عوامل باعث کاهش زمان ماندگاری ماهی و سایر فرآورده های دریایی می شوند. بره موم یک محصول طبیعی است که از رزین های گیاهی مشتق شده و بوسیله زنبورهای عسل جمع آوری می گردد. بره موم قرن ها در طب سنتی مورد استفاده قرار می گرفت. مشخص شده است که بره موم دارای فعالیت های ضد میکروبی، التیام بخش زخم ها، ضد اکسایشی و ضد تومور است. در این مطالعه شاخص های بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با عصاره الکلی %۱۰ بره موم کردستان در طی ۲۴ روز مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش ها به صورت شمارش باکتری های نمک دوست و سرمادوست به عنوان شاخص های میکروبیولوژیکی و شاخص های(میزان کل بازهای فرار نیتروژنی) TVB-N، (شاخص تیوباربیتوریک اسید) TBARS، pH و اسیدیته به عنوان شاخص های بیوشیمیایی در روزهای ۲۴، ۱۶،۸ ،۰ طی نگهداری در برودت یخچال و به صورت بسته بندی تحت خلاء صورت گرفت. نتایج به دست آمده نشان داد که پس از ۲۴ روز روند افزایشی رشد در شاخص های میکروبیولوژیکی در نمونه های شاهد بسیار سریعتر از نمونه های تیمار شده صورت گرفت و میزان TVB-N،TBARS و اسیدیته بر حسب اسید لاکتیک نمونه های شاهد بالاتر از نمونه های تیمار شده بود و pH نمونه های تیمار شده بالاتر از نمونه های شاهد بود. نتایج به دست آمده بیانگر این است که عصاره %۱۰ الکلی بره موم کردستان می تواند میزان ماندگاری فیله های ماهی قزل آلای رنگین کمان را با توجه به بررسی شاخص های فساد فیله ماهی در طول نگهداری در برودت یخچال و به صورت بسته بندی تحت خلاء به مدت حداقل ۸ روز بهبود ببخشد.
کلید واژه: بره موم، ماهی قزل آلا، باکتری های سرما دوست، باکتری های نمک دوست، TVB-N، TBARS
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.