تاثیرنوسانات شوری بر میزان رشد، زیتوده و رنگدانه کلروفیل a و کارتنوئید ریزجلبک Nannochloropsis oculata


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیرنوسانات شوری بر میزان رشد، زیتوده و رنگدانه کلروفیل a و کارتنوئید ریزجلبک Nannochloropsis oculata دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیرنوسانات شوری بر میزان رشد، زیتوده و رنگدانه کلروفیل a و کارتنوئید ریزجلبک Nannochloropsis oculata  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیرنوسانات شوری بر میزان رشد، زیتوده و رنگدانه کلروفیل a و کارتنوئید ریزجلبک Nannochloropsis oculata،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیرنوسانات شوری بر میزان رشد، زیتوده و رنگدانه کلروفیل a و کارتنوئید ریزجلبک Nannochloropsis oculata :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی شیلات ایران (فارسی)

تعداد صفحات :۱۴

ریزجلبک ها در ابتدای زنجیره غذایی آبزیان دریایی قرار دارند و از ضروریات غذایی سالن های تکثیر آبزیان مختلف دریایی از جمله دو کفه ای ها، نرم تنان، مراحل لاروی سخت پوستان و مراحل اولیه رشد برخی ماهی ها هستند. ریزجلبک ها همچنین برای تولید زئوپلانکتون ها (کوپه پودا، روتیفر، آرتمیا) ضروری هستند (Gent، ۲۰۰۱). یکی ازمشهورترین گونه های جلبک مورد استفاده در آبزی پروری عبارت است از Nannochloropsis oculata که رایج ترین ریزجلبک مورد استفاده برای تولید زئوپلانکتون ها (روتیفر) می باشد (Heasman et al.2000 ) یکی از مهمترین عوامل برای کشت ریزجلبک شوری است که برای به دست آوردن بیشترین مقدار تولید، بهتر است ریزجلبک در دامنه شوری به نسبت کم پرورش داده شوند.یکی ازکاربردهای اصلی ریزجلبک ها در زمینه آبزی پروری، مربوط است به تهیه مواد مغذی یا مکمل ها و مصرف تازه به تازه آنها (به عنوان صرفا” مکمل یا ماده افزودنی به تغذیه اصلی) و یا برای رنگدار کردن گوشت ماهی آزاد و تحریک دیگر فعالیت های موجودات است (آذری تاکامی و چرمهینی ۱۳۹۰). یکی از جذاب ترین ویژگی های موجودات آبزی رنگ آنها می با شد که منبع رنگی آنها از مواد غذایی موجود در محیط زیست آنهامی باشد (Durmaz، ۲۰۰۸ & Kop).ریزجلبک ها حاوی رنگدانه های زیادی مثل کلروفیل (از ۰.۵ تا ۱ درصد وزن خشک آنها) و کارتنوئیدها (به طور متوسط ۰.۱ وزن خشک آنها) می باشند.

کلید واژه: شوری، کلروفیل a، کارتنوئید، رشد، Nannochloropsis oculata

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.