بررسی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسروسازی، اسکیپ جک (Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسروسازی، اسکیپ جک (Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسروسازی، اسکیپ جک (Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسروسازی، اسکیپ جک (Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسروسازی، اسکیپ جک (Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۶

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: ضایعات آبی، ترکیب اسیدهای چرب، روغن ماهی، تون ماهیان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.