بررسی اثر باکتری های محرک رشد بر عملکرد کمی و کیفی ذرت سیلویی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر باکتری های محرک رشد بر عملکرد کمی و کیفی ذرت سیلویی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر باکتری های محرک رشد بر عملکرد کمی و کیفی ذرت سیلویی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر باکتری های محرک رشد بر عملکرد کمی و کیفی ذرت سیلویی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر باکتری های محرک رشد بر عملکرد کمی و کیفی ذرت سیلویی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی

تعداد صفحات :۱۷

به منظور بررسی اثر باکتریهای محرک رشد بر عملکرد کمی و کیفی ذرت علوفه ای، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه اجرا گردید. فاکتورهای آزمایشی شامل چهار سویه از باکتریهای محرک رشد گیاه شامل سودوموناس فلورسنت ۱۶۹ (B1)، سودوموناس فلورسنت ۷۹ (B2)، سودوموناس پوتیدا ۱۰۸ (B3)، سودوموناس پوتیدا ۱۵۹ (B4) و بدون باکتری (شاهد،B5) با دو هیبرید ذرت سینگل گراس ۷۰۴ (A1) و بولسون (A2) بودند. باکتری ها از موسسه آب و خاک کرج تهیه گردید. قبل از کاشت بذور ذرت به مایع تلقیح آغشته شدند. صفات مورد بررسی شامل ارتفاع گیاه، تعداد برگ در بوته و تعداد برگ بالای بلال، عملکرد علوفه، درصد کل ماده خشک و درصد ماده خشک قابل هضم (DMD) برگ، ساقه و بلال پروتئین خام (CP) برگ، ساقه، بلال و درصد دیواره سلولی منهای همی سلولز (ADF) برگ، ساقه و بلال بودند. نتایج نشان داد که هیبرید، باکتری و اثرات متقابل این دو تاثیر معنیداری بر تمامی صفات داشتند. به نحوی که هیبرید بولسون ارتفاع بوته، تعداد برگ بوته، تعداد برگ بالای بلال، عملکرد علوفه، ماده خشک کل، درصد ماده خشک قابل هضم ساقه بالاتری به خود اختصاص داده و درصد ماده خشک قابل هضم برگ و بلال، پروتئین خام برگ، ساقه و درصد دیواره سلولی منهای همی سلولز برگ، ساقه و بلال در رقم سینگل کراس ۷۰۴ بیشتر بود. ارتفاع ساقه، تعداد برگ بوته، تعداد برگ بالای بلال، عملکرد علوفه، ماده خشک کل و درصد ماده خشک قابل هضم ساقه و بلال در سویه های باکتری سودوموناس نسبت به سویههای باکتری پوتیدا بیشتر بود. تلفیق باکتریهای محرک رشد در تمامی صفات دارای مقدار بیشتری نسبت به شاهد بودند. نتایج این پژوهش نشان داد، باکتریهای محرک رشد گیاه باعث افزایش عملکرد، اجزای عملکرد و کیفیت علوفه گردیده است و هیبرید بولسون نیز ظاهرا در مقایسه با هیبرید ۷۰۴ تطابق بیشتری با شرایط منطقه دارد، که نیاز به مطالعات مزرعه ای بیشتر دارد.

کلید واژه: ذرت، باکتری محرک رشد، ماده خشک قابل هضم، عملکرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.