بررسی تغییرات برخی شاخص های فیزیولوژیک نخود (.Cicer arietinum L) تحت تاثیر پرایم مزرعه ای بذر، کود زیستی و میزان فسفر


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات برخی شاخص های فیزیولوژیک نخود (.Cicer arietinum L) تحت تاثیر پرایم مزرعه ای بذر، کود زیستی و میزان فسفر دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات برخی شاخص های فیزیولوژیک نخود (.Cicer arietinum L) تحت تاثیر پرایم مزرعه ای بذر، کود زیستی و میزان فسفر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات برخی شاخص های فیزیولوژیک نخود (.Cicer arietinum L) تحت تاثیر پرایم مزرعه ای بذر، کود زیستی و میزان فسفر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات برخی شاخص های فیزیولوژیک نخود (.Cicer arietinum L) تحت تاثیر پرایم مزرعه ای بذر، کود زیستی و میزان فسفر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی

تعداد صفحات :۱۸

به منظور بررسی تاثیر پرایمینگ مزرعه ای بذر، کود زیستی و فسفر بر شاخص های فیزیولوژیک نخود آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینای همدان در بهار ۱۳۹۲ اجرا گردید. تیمارهای آزمایشی شامل کود فسفر (۰، ۵۰ و ۱۰۰ درصد از مقدار توصیه شده توسط آزمون خاک)، کود زیستی (مایکوریزا، بارور ۲، مصرف توام، عدم مصرف) و پرایمینگ (پرایم با آب معمولی و عدم پرایم) بودند. نتایج نشان داد که پرایمینگ نخود تمامی شاخص های رشد اندازه گیری شده به ویژه حداکثر شاخص سطح برگ، درصد همزیستی و عملکرد دانه نخود را به ترتیب ۴۴، ۶.۸ و ۲۷ درصد افزایش داد. کاربرد کودهای زیستی به خصوص کاربرد هم زمان مایکوریزا و بارور۲ در حالت مصرف ۵۰ درصد فسفر در مقایسه با تیمار شاهد، منجر به افزایش قابل توجه بیشتر شاخص های رشد از جمله حداکثر شاخص سطح برگ، سرعت رشد محصول، ماده خشک کل و عملکرد دانه به ترتیب به میزان ۲۷.۴۴، ۱۳.۸۲، ۸.۱۵ و ۲۹.۴۶ درصد گردید. هم چنین نتایج این بررسی نشان داد که قارچ مایکوریزا با برقراری همزیستی با ریشه نخود، توانست مصرف کودهای فسفره در مزارع را کاهش دهد بدون آنکه عملکرد کمی و کیفی گیاه کاهش پیدا کند.

کلید واژه: بارور، پرایمینگ، شاخص رشد، مایکوریزا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.