بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۷

مشخص شده است که مصرف نگهدارنده های سنتزی از جمله نیتریت و املاح آن در فراورده های گوشتی می تواند مخاطراتی را در رابطه با سلامت مصرف کنندگان ایجاد کند. از این رو تلاش هایی برای کاهش این ماده در فراورده های گوشتی انجام شده است. هدف از این مطالعه جایگزینی غلظت های ۰، ۲۰، ۴۰، ۶۰، ۸۰ و ۱۰۰% عصاره کرفس با نیتریت در سوسیس های کوکتل حاوی ۵۵% گوشت مرغ در مدت زمان ۱، ۱۰، ۲۰ و ۳۰ روز نگهداری در یخچال انجام شده و اثرات آنتی اکسیدانی و نیز حفظ رنگ و خصوصیات حسی این فراورده ها مورد آزمون قرار گرفت. نتایج نشان داد که نمونه سوسیس حاوی ۶۰% عصاره کرفس از نظر شاخص *a (شدت قرمزی) مطلوب ترین نمونه است. از نظر خواص آنتی اکسیدانی، سوسیس حاوی ۲۰% عصاره کرفس بهترین فعالیت آنتی اکسیدانی را از خود نشان داد. همچنین از نظر خواص حسی (طعم و بو) نمونه حاوی ۶۰% عصاره کرفس از لحاظ آماری تفاوت معنی داری با نمونه شاهد نداشت (p>0.05).

کلید واژه: فرآورده های گوشتی، ماندگاری، نگهدارنده طبیعی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.