بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیرآجیلی پاستوریزه در طول دوره نگهداری


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیرآجیلی پاستوریزه در طول دوره نگهداری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیرآجیلی پاستوریزه در طول دوره نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیرآجیلی پاستوریزه در طول دوره نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیرآجیلی پاستوریزه در طول دوره نگهداری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۴

در این تحقیق شیر آجیلی پاستوریزه به عنوان یک محصول طعم دار جدید و فراسودمند با استفاده از شیر پاستوریزه %۱.۵ چربی، شکر، پودر وانیل، پایدارکننده تجاری GBavo و پودر آجیل با ترکیب مقدار مساوی از چهار مغز پسته، گردو، بادام و فندق تولید گردید. پاستوریزاسیون به روش کند و غیر مداوم انجام شد. پودرآجیل در سه سطح ۲، ۳ و ۵ درصد و پایدارکننده در سه سطح ۰.۲، ۰.۳ و ۰.۴ استفاده گردید. نمونه ها تا ۱۲ روز در ۴ درجه سانتیگراد نگهداری شدند و خواص فیزیکو شیمیایی و حسی آنها در روزهای تولید، سوم، ششم، نهم و دوازدهم بررسی گردید. روند تغییرات اسیدیته نمونه ها در روز های نهم و دوازدهم، بر خلاف pH، افزایشی بود. مقدار پایدارکننده در کاهش دو فاز شدن شیر آجیلی پاستوریزه در مدت نگهداری تاثیر معنی داری (P<0.05) داشت. افزایش میزان آجیل تا روز سوم تولید بر روی طعم، احساس دهانی، رنگ و پذیرش کلی تاثیر مثبت داشته و از روز ششم تا پایان نگهداری روند منفی داشته است. با توجه به ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی، قابلیت نگهداری نمونه ها در دمای ۴oCحداقل به مدت ۹ روز بود و در روز دوازدهم کلیه نمونه ها غیر قابل مصرف بودند. نمونه های حاوی ۵ درصد آجیل و ۰.۴ درصد پایدارکننده و ۳ درصد آجیل و ۰.۴ درصد پایدارکننده کیفیت حسی بالاتری داشتند.

کلید واژه: پایدارکننده، پودر آجیل، شیر آجیلی پاستوریزه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.